Malaga
Korpstur til Malaga

Korpstur til Malaga

Malaga ligger på Costa del Sol i Spania og er solkystens hovedstad. Været er mildt hele året med en gjennomsnittlig temperatur på 23 grader.

Det gamle kvartalet i sentrum av Malaga er koselig og her finner dere mange historiske bygninger. Malaga har over 20 museer inkludert det imponerende Picasso-museet, der det også er mulig å opptre. Med hundrevis av restauranter og tapasbarer har Malaga god stemning hele dagen – og hele natten.

Langs kysten ligger byer som Almunecar, Nerja, Torremolinos, Benalmadena og Marbella, byer der koret også kan bo. Her finner man hoteller med høy standard og lave priser.

På korpstur til Malaga kan vi også arrangere flotte utflukter til steder som Ronda, Gibraltar, Mijas, samt maurernes siste skanse i Spania - det sagnomsuste Alhambra i Granada. På flere av disse stedene kan korpset også opptre.

Korpstur.no tilbyr også den klassiske rundturen i Andalucia, der dere kan besøkte de mauriske byene Sevilla, Cordoba og Granada - 3 av de flotteste byene i hele Spania!

MalagaForslag til program for korpstur til Malaga:

Dag 1:
Ankomst Malaga flyplass. Buss transport fra flyplassen til hotellet i Malaga. Innsjekking på hotellet.

Dag 2: Frokost på hotellet. Avreise til den hvite byen Mijas Pueblo med buss. Korpset opptrer på byens hyggelige torg midt i den lille byen. Guidet omvisning i Mijas Pueblo etterfulgt av besøk på vinbodega med vinsmaking og tapas-lunsj.
Ettermiddagen til fri disposisjon, som for eksempel shopping eller SPA. Felles grilling på stranden på kvelden.

Dag 3: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon; hva med en utflukt med Katamaran med lunsj om bord. På ettermiddagen har korpset en opptreden i Sjømannskirken.
Felles middag om kvelden på en lokal restaurant som bla serverer Paella.

Dag 4: Frokost på hotellet. Tid til litt sol og bad. Utsjekk, buss til flyplassen og hjemreise til Norge.


Med Korpstur.no som turarrangør garanterer vi en tur fylt med flotte opplevelser, både når det gjelder kultur, gastronomi og ikke minst konserter!

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korpsturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny