Korpstur til Bayern

Korpstur til Bayern

Bayern er Tysklands største stat og kan tilby alt fra snøkledde alper og fossende elver til fløyelsmyke skoger som rører ved din romantiske sjel. Bayerns stolthet ligger også i storslagne historiske bygninger, trolig Tysklands beste kunstmuseum og en meget god økonomi.

Det gamle økonomiske maktsenteret, Augsburg, ligger i Swaben. Mot nord ligger de kjente bispesetene Nuremberg, Bamberg og Würzburg som er deler av Franken, der den lokale befolkningen ikke ser på seg selv som bayerske. Mot øst flyter Donau gjennom den middelalderske høyborgen Regensburg mot Passau, nær den robuste villmarken i Bavarian Forest National Park. Den mest populære ruten gjennom Bayern er den romantiske veien, en rute der byene ligger på rekke og rad med antikke utkikkstårn som kuliminerer i verdens mest kjente slott, Schloss Neuschwanstein, nær Füssen i de bayerske alpene. Fjellene er førsteklasses for vandring og skigåing, for fantastiske naturopplevelser og der ligger mange nydelige landsbyer. Men München er Bayerns virkelige hjerte og sjel. Den er en stilig metropol, en samling av kunst og kultur, og likevel et avslappet sted som klarer å kombinere den alpine luften med mellomeuropeisk livsglede.

Standhaftig konservative, men med et snev av innovasjon, ser innbyggerne i Bayern seg selv som helt spesielle i forhold til resten av Tyskland til tross for at det i Bayern bor tre folkeslag – bayere, frankere og swabere. Der finnes fortsatt tradisjonelle lederhosen-kledde menn, og tradisjonelt skummet øl serveres fortsatt til kjent ompa-musikk.


Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å opptre i noen av Bayerns sjarmerende byer i tillegg til mange andre opplevelser.

Munchen

Forslag til program for korpstur til Bayern:

Dag 1

Ankomst med fly München Franz Josef Strauß (MUC).  Korpstur.no sin representant møter dere på flyplassen og dere kjøres til hotellet i Ettal eller Oberammergau. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. Felles middag på en tradisjonell restaurant om kvelden.

Dag 2

Frokost i hotellets restaurant. Full dags guidet tur med buss til slott i Bayern, f.eks. Schloss Linderhof og/eller til Schloss Neuschwanstein. Lunsj underveis. Det blir en stopp i Garmisch Partenkirchen – korpset opptrer i sentrum. Felles middag om kvelden.


Dag 3

Frokost i hotellets restaurant. Full dags buss ekskursjon til München. Halv dags guidet tur i München. Korpset spiller i München – nær Marienplatz eller Viktualienmarket. Felles middag om kvelden.


Dag 4

Frokost i hotellets restaurant. Full dag ekskursjon til Innsbruck og Wattens. Halvdags guidet tur i Innsbruck og Igels. Besøk hos Swarovski crystal worlds i Wattens. Felles middag om kvelden.


Dag 5

Frokost i hotellets restaurant. Utflukt til Salzburg Heldags tur i Salzburg med konsertopptreden i hagene til Schloss Mirabell. Felles middag om kvelden.


Dag 6

Frokost i hotellets restaurant. Buss tar dere til flyplassen i München. Hjemreise.


BayernDet er selvfølgelig mulig å forkorte eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Vi tilpasser programmet utfra hva som passer korpset best.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny