" /> Travelmaker
Brekkestø Hopp Elisabeth Høibo
Korpstur til Kristiansand / Sørlandet

Korpstur til Kristiansand / Sørlandet

Det blide Sørlandet byr på sjarmerende, hvite byer, glitrende hav, blå himmel og solvarme svaberg. Kristiansand blir kalt «barnas by» og er en av Norges mest populære sommerbyer. "Høvik, Blommenholm og Løkeberg skolekorps har hatt en flott tur til Sørlandet! Vi kan trygt anbefale Korpstur.no og Linda Wasshaug - som leverer fantastiske turer."

Programforslag for korpstur til Kristiansand:

Dag 1: Avreise med buss til Sørlandet. Stopp for lunsj underveis. Innsjekk på bostedet. Felles middag.

Dag 2: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Fellessamling og korpsøvelse om ettermiddagen. Opptreden om kvelden. Felles middag.

Dag 3: Frokost. Utflukt til dyreparken i Kristiansand. Opptreden i/ved dyreparken. Felles middag.

Dag 4: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Utflukt til Kristiansand eller en av de andre koselige byene på Sørlandet. Opptreden. Felles middag.

Dag 5: Frokost. Utsjekk og hjemreise. Stopp for opptreden i en av byene på Sørlandet. Buss hjem.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.konsert på fiskebrygga 2Løve i DyreparkenNorges største Is i Brekkestø

Foto: "Hoppebilde" Elisabeth Høibo. "Fiskebrygga" Adam Enochsson©Newslab

Meny