Bergen
Korpstur til Bergen

Korpstur til Bergen

Bergen er Norges nest største by men her finner dere den samme gode stemningen som i småbyene. Her kan dere se hus som klamrer seg fast i fjellsidene, gamle, stolte arkitekturtradisjoner og massevis av koselige kafeer og butikker i de smale gatene. Listen over ting å gjøre i Bergen er lang. Noen av de mest populære attraksjonene er Bryggen, som står på UNESCOs verdensarvliste, Fisketorget, Fløyen, Bergen akvarium og KODE Kunstmuseer og Komponisthjem. Bergen er omkranset av syv fjell, så du kan enkelt kombinere urbant byliv med aktiviteter utendørs. Se byen i fugleperspektiv fra toppen av Fløyen og Ulriken, eller legg ut på et skikkelig vestlandseventyr i fjordlandskapet!

Styreleder i Haslum skoles Jentekorps: "Vi fikk et skreddersydd opplegg som passet oss perfekt. Linda Wasshaug fra Korpstur.no var flink til å arrangere turen til Bergen etter våre ønsker. Korpstur.no var nøye med å etterkomme våre ønsker hele veien. Vi kan absolutt anbefale å dra på tur med korps til Bergen med Korpstur.no i ryggen. Spilling på Troldhaugen og Torgallmenningen ble toppers. Hotell med fine rom og god mat valgt for oss, passet vårt behov, og aktiviteter som Akvariet, by-vandring på egenhånd og Fløybanen passet supert for vår gruppe. Vi kommer absolutt til å benytte oss av Korpstur.no og Linda Wasshaug igjen."

Korps Bergen

Foto: Gunnar Eriksen, TravelMaker as.

Programforslag for korpstur til Bergen:

Dag 1: Avreise med fly, buss eller tog til Bergen. Innsjekk på bostedet. Felles pizzamiddag i Bergen

Dag 2: Frokost. Guidet tur til fots i Bergen hvor dere får se og oppleve noen av de viktigste severdighetene i byen som for eksempel Bryggen og Fisketorget. Felles lunsj. Etter lunsj kan vi anbefale et besøk på Fløibanen. Fløibanen er en skinnegående kabelbane som tar deg opp til Fløyen. Fløibanen og Fløyen er blant Norges mest kjente turistattraksjoner. Opptreden om ettermiddagen. Felles burgermiddag.

Dag 3: Frokost. Utflukt til Akvariet i Bergen - Norges største akvarium og en av Bergens største turistattraksjoner. Alternativt kan vi anbefale en utflukt til badeland eller klatrepark. Opptreden om ettermiddagen. Felles pastamiddag.

Dag 4: Frokost. Utflukt til Edvard Grieg museum Troldhaugen. Troldhaugen er bygget i 1885, og var Edvard Grieg sitt hjem i 22 år. Huset er i dag et museum og innredningen i stuene er Griegs egen fra 1907. Mulighet for opptreden. Lunsj. Ettermiddagen til egen disposisjon. Felles avslutningsmiddag.

Dag 5: Frokost. Utsjekk og hjemreise.

Bergen 4

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf. 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Bergen Fløien

Foto: Pål Chr. Møller, Korpstur.no / TravelMaker as.

​​ 


Meny