Cordoba
Sevilla
Det Mauriske Andalucia

Det Mauriske Andalucia

Bli med TravelMaker til det eventyrlige Andalucia. Opplev slottet Alhambra i Granada, La Giralda i Sevilla, Mezquita'en i Cordoba og Picassomuseet i Malaga på vår reise til Sør-Spania. På denne turen får du oppleve mauriske slott, kristne katedraler, fantastisk kunst og natur, samt deilig mat og drikke der arabisk og europeisk kultur eksisterte side om side gjennom flere hundre år. Det er dette som gjør Andalucia til et av de mest spennende områdene i hele Europa.

​​Alhambra

Forslag til program:

Dag 1:
Avreise fra Norge med fly direkte til Malaga. Bussen kjører oss til hotellet i Malaga. Vi spiser felles middag i sentrum den første kvelden. Overnatting i Malaga.

Dag 2:
I dag reiser vi til Sevilla. Ved ankomst Sevilla besøker vi det flotte kunstmuseet «Museo de Bellas Arte». Lunsj på egenhånd. Vinsmaking om ettermiddagen. Overnatting i Sevilla.

Dag 3:
Denne dagen skal vi utforske Sevilla, kanskje den vakreste byen i Spania. Vi besøker først den gotiske katedralen med klokketårnet La Giralda, som opprinnelig fungerte som minaret. Deretter blir det guidet omvisning i Reales Alcazares, som var residens for det kristne kongeparet Ferdinand og Isabella, men som er bygget i arabisk stil. Vi besøker også den vakre Maria Luisa-parken og Plaza de Espana. Om kvelden skal vi oppleve en flott Flamenco-forestilling. Overnatting i Sevilla.

Dag 4:
Bussen tar oss videre til Cordoba, der vi får omvisning med guide i den fantastiske moskeen La Mezquita, som senere ble omgjort til kristen katedral. Dette er et av verdens mest bemerkelsesverdige religiøse byggverk. Lunsj på egenhånd. Det blir også tid til å besøke jødekvarteret og ellers se oss rundt i denne helt unike byen. Overnatting i Cordoba.

Dag 5:
Bussen kjører oss til Granada. Denne dagen skal vi først besøke det sagnomsuste Alhambra, der vi får guidet omvisning i dette fantastiske mauriske eventyrslottet. Felles lunsj. På ettermiddagen skal vi se mer av byen Granada med blant annet katedralen og det kongelige kapellet. Felles avslutningsmiddag og overnatting i Granada.

Dag 6:
Vi reiser til Malaga, der vi spaserer gjennom gamlebyen og besøker det flotte Picasso-museet. Hjemreise om ettermiddagen.

Alhambra

Inkludert i prisen:

Fly t/r Oslo-Malaga

1 natt på hotell i Malaga

2 netter på hotell i Sevilla

1 natt på hotell i Cordoba

1 natt på hotell i Granada

Frokost hver dag på hotellene

1 felles lunsj

1 felles velkomstmiddag

Vinsmaking i Sevilla

Flamenco-show i Sevilla med tapas

Guidet omvisning i Sevilla, inkl inngangspenger Reales Alcazares

Guidet omvisning i Cordoba, inkl inngangspenger Mezquita

Guidet omvisning i Granada, inkl inngangspenger Alhambra

Guidet omvisning på Picasso-museet og Bellas Artes i Sevilla inkl inngangspenger

Transport Malaga-Sevilla-Cordoba-Granada-Malaga

Skandinavisk reiseleder


Turen kan forlenges. Vi skreddersyr alle turer i samarbeid med våre kunder.


Cordoba Mezquita

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste tur blir en suksess. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny