" /> Travelmaker
New York
Korpstur til New York

Korpstur til New York

New Yorks innbyggere er stolte av å tilhøre The Big Apple, byen som har alt. En ualminnelig levende by med mange teatre, konserthus, museer og scener i kombinasjon med gedigent restauranttilbud. Berømte og velkjente steder å se: Central Park, Ground Zero, Emipre State building, Brooklyn Brigde og Rockefeller Center. En by som syder av liv og en reise du vil minnes. "More than anything else New York is a city of superlatives, a Place where the best, the brightest, the biggest is a norm." - Marilyn J. Appleberg

New York kalles gjerne «byen som aldri sover». Velger dere å reise på korpstur til denne fargerike verdensmetropolen kan vi garantere en tur med overflod av attraksjoner og historiske landemerker, liv og røre, god mat og fantastiske restauranter, shopping som overgår det villeste fantasier. men også mulighet til å oppleve det litt sære og rare.

Mulighetene er for aktiviteter er uendelige i denne pulserende byen, men vi trekker gjerne frem noen; opplev energiske Times Square, besøk Ground Zero, sjekk ut Rockefeller Center, se den flotte katedralen St. Patrick, ta en shoppingrunde på 5th Avenue, koble av med en jogge- eller spasertur i Central Park, og det er også verdt et besøk på nyoppussede Museum of Modern Art, som har vært stengt i 4 år, og 'The Metropolitan Museum, ta turen til toppen av Empire State Building, se en Broadway-forestilling, et stand up-show eller gå på en av de mange pubene, barene eller klubbene som byen har å by på.

New York har det meste av alt, og enda litt til. Med andre ord et helt unikt sted å reise til for å oppleve så mye som mulig, og for å få en personlig erfaring og møte med musikk og artister helt i verdenstoppen. En uke fylt med unike opplevelser man ikke kan få ved å reise som turist, men som vi i Korpstur.no har tilrettelagt sammen med våre lokale partnere i USA

New YorkProgramforslag:
Dag 1:
Avreise Norge og ankomst NYC. Innsjekking på hotellet. Felles middag om kvelden, med f eks NYC pizza på menyen.

Dag 2: Frokost.
Sightseeing på Manhattan. Piknik-lunsj i Central Park. Felles middag på f.eks Hard Rock Cafe på Times Square.

Dag 3: Frokost.
Opptreden på "Scandinavian House" på Manhattan eller i Bowling Green Park/Battery Park. Tid til egen disposisjon om ettermiddagen. Felles middag på f.eks Ellen's Stardust Diner. Musikal om kvelden.

New York

Dag 4: Frokost.
Opptreden i Gospel Gudstjeneste (f.eks. i Brooklyn Tabernacle Church). Felles grilling. Mulighet for å spille baseball i en park med instruksjon av en baseball instruktør/Coach. Middag i nærheten av hotellet om ettermiddagen etterfulgt av Baseballkamp.

Dag 5: Frokost.
Heldagsutflukt til Six Flags med opptreden. Middag i nærheten av hotellet om kvelden.

Dag 6: Frokost.
Opptreden på "Norwegian Christian Health Center" i Brooklyn. Lunsj i Brooklyn. Gå over Brooklyn Bridge til Ground Zero Memorial. Felles middag om kvelden på f.eks."Little Italy".

Dag 7: Frokost.
Utsjekking og hjemreise.


New York

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny