Lofoten
Korpstur til Lofoten

Korpstur til Lofoten

Vilt, vakkert og hvite strender Lofoten er kjent for godt fiske, storslått natur og idylliske fiskevær. Padle havkajakk mellom øyene, fang en ekte lofottorsk eller speid etter havørn som svever over himmelen.

Programforslag korpstur til Lofoten:

Dag 1:
Avreise med fly fra Oslo til Evenes flyplass (eventuelt med tilslutning fra andre byer i forkant).
Buss fra flyplassen til Svolvær. Bussturen tar ca 2 timer. Ved ankomst er det innsjekk på hotellet.
Felles middag om kvelden.

Dag 2:
Frokost. Formiddagskonsert/alternativt øvelse på hotellet. Lunsj på hotellet. Forslag til aktivitet; fisketur i båt, eventuelt kombinert med andre vannaktiviteter. Felles middag på restaurant i Svolvær sentrum om kvelden som for eksempel Børsen Spiseri.


Dag 3:
Frokost. Forslag til aktivitet; guidet busstur Lofoten. Lunsj på en av de vakre strendene i Lofoten for eksempel Hov stranden. Korpset holder en liten konsert i Henningsvær. Felles middag på Trevarefabrikken i Henningsvær.


Dag 4:
Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Lunsj på hotellet. Forslag til aktivitet; guidet fjelltur med varierende vanskelighetsgrad i Svolvær området. Felles middag.


Dag 5:
Frokost. Utsjekk og retur med buss tilbake til flyplassen. Fly fra Evenes til Oslo (eventuelt tilslutningsfly til andre byer.)


Programmet er ment som et forslag. Korpstur.no vil i samarbeid med korpset finne egnede steder for konserter og opptredener, evt. at vi organiserer møter med lokale korps for felles opptreden eller sosial kontakt. Vi lager turen slik dere vil ha den!


Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Lofoten4Lofoten midnattsolTrevarefabrikkenHenningsvær

Meny