Elb 2 B
Korpstur til Hamburg

Korpstur til Hamburg

​Hamburg er en pulserende by med den tredje største havnen i Europa. Den er Tysklands nest største by og har flere broer enn Venezia, Amsterdam og London til sammen. På de mange kanalene og innsjøen som ligger midt i byen, går det mange sightseeing-båter i sommerhalvåret.

Hamburg er også en kulturby med flotte museer, gode shoppingmuligheter og mange hyggelige spisesteder, og kafeer. En ekte tysk middag på en Bierstube med ompa-musikk hører også med på en korpstur til Tyskland.

Hamburg er godt kjent for sitt utelivsdistrikt Reperbahn, som det selvsagt også er mulig å besøke. Her opptrådte The Beatles for mer enn 60 år siden.

Hamburg er også en kulturby med flotte museer, gode shoppingmuligheter og mange hyggelige spisesteder og kafeer.

Byens nye signalbygg er utvilsomt det fantastiske Elbphilharmonie, som ligger ved elven Elben. Oppå et gammelt lagerhus har man bygget en imponerende konsertsal for byens filharmoniske orkester. Her har man også bygget et flott hotell og luksusleiligheter. Det hele sto ferdig i 2017 og bygningen fremstår som et utrolig kunstverk i seg selv.

ElbDet imponerende Elbphilharmonie.


Forslag til program for korpstur til Hamburg:

Dag 1:
Fly til Hamburg
Buss til hotellet
Velkomstmiddag på en tradisjonell tysk restaurant i kort gangavstand fra hotellet

Dag 2:
Etter en deilig frokost på hotellet, starter vi dagen med sightseeing, der vi fra bussen skal se mange av de mest kjente stedene i Hamburg sammen med vår skandinavisktalende lokalguide
På ettermiddag / kveld blir det opptreden for korpset
Felles middag

Dag 3:
Frokost på hotellet.
Tid til å oppleve mer av Hamburg, evt en båttur på kanalene
Hamburg har mange flotte museer og det er gode muligheter for shopping
Avslutningsmiddag på en tysk Bierstube med høy stemning

Dag 4:
Frokost på hotellet
Tid til egen disposisjon
Buss til flyplassen for hjemreise

Hamburg

Hamburgs rådhus. Foto: Andrea R. Møller.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korpsturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny