Milano 1
Korpstur til Milano

Korpstur til Milano

Drar dere på korpstur til Milano vil dere få en tur tettpakket med mote, mat, opera og shopping i verdensklasse. Her møter fasjonable motehus mange tusen års historie og kultur. Livet i Milano handler om å nyte selve livet.

Den enorme marmorkirken Duomo er den tredje største kirken i verden. Den er utsmykket med ca 3500 statuer og 135 spir, og takterrassen gir dere en flott utsikt over byen. La Scala er verdens mest kjente operahus. Palazzo Marino som ligger like ved siden av La Scala er et vakkert palass, bygget i 1523. I Milano finnes også Leonardo da Vincis maleri Nattverden, et av verdens mest kjente kunstverk. Det finnes et stort utvalg av barer og restauranter - og kjøkkenet i området er kjent for å være veldig bra. Delikatesseforretningen Peck byr på store gourmet-opplevelser.

Milano firmatur

I Milano dreier det meste seg om mote, og derfor er shoppingmulighetene store. Den mest eksklusive handlegaten er Via Montenapoleone. På Corso Buenos Aires og Corso Vercelli er prisene mer normale, og her handler gjerne milaneserne selv.


Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å opptre i tillegg til mange andre opplevelser.


Forslag til program for korpstur til Milano:

Dag 1: Ankomst til Milano. Transport til hotellet med buss
Felles velkomstmiddag

Dag 2: Frokost på hotellet
Byvandring med guide i det sentrale Milano, med marmorkirken Duomoen, det eksklusive Galleria Vittorio Emanuele, som avsluttes ved Teatro della Scala
En utflukt til Como, vingårdsbesøk eller en aktivitet er også mulig
Fotballkamp med AC Milan eller Inter kan også være et alternativ
Felles middag på lokal italiensk restaurant

Dag 3: Frokost på hotellet
Utsjekk. Tid til litt shopping på egenhånd, før avreise til flyplassen og hjemreise


Det er selvfølgelig mulig å forlenge oppholdet med en natt eller flere. Da får du tid å utforske byen bedre.


Milano

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny