Montenegro
Kortur til Montenegro

Kortur til Montenegro

Montenegro har i det siste seilt opp som en ny feriefavoritt. Naturen er storslått med høye fjell som hever seg bak den vakre kysten og det herlige, turkisblå vannet. Prisnivået er fremdeles behagelig lavt, og de gjestfrie montenegrinerne tar hånd om deg på beste måte. Langs hele den delen av den montenegrinske kysten som kalles Budvas riviera, ligger strendene på rekke og rad. Noen er bare noen få meter lange og nås bare med båt, mens andre er milelange. Montenegros natur er vakker med sine storslåtte nasjonalparker, høye fjell og Tara, verdens nest største ravine etter Grand Canyon.Forslag til program for kortur til Montenegro:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst flyplassen. Dere møtes av Kortur.no sin representant som følger dere med buss til bostedet i Montenegro. Innsjekk. Felles middag på hotellet om kvelden

Dag 2: Frokost. Båttur om formiddagen. Lunsj. Skattejakt i Budva om ettermiddagen etterfulgt av opptreden. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3: Frokost. Mulighet for shoppingutflukt til Podgorica, hovedstaden i Montenegro. Her er det også mulighet for opptreden. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 4: Frokost. Formiddagen kan benyttes til sykkeltur med piknik. Et annet alternativ kan være å lage deres egen film, med hjelp av profesjonell regissør, produsent og noen lokale talentfulle skuespillere. Ettermiddagen til fri disposisjon. Felles avslutningsmiddag på hotellet om kvelden.

Dag 5: Tidlig frokost på hotellet. Utsjekk og hjemreise.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny