Dublin 1
Korpstur til Dublin

Korpstur til Dublin

Dublin er Irlands hovedstad og en spennende by full av historie og kultur, musikk og puber. Vikingene regjerte her for ca tusen år siden. Nå drar vi tilbake til Dublin på korpstur med direktefly fra Norge. Den livlige byen med sine sterke musikktradisjoner har blitt en populær destinasjon for norske kor og korps.

Irland ble lenge regnet som Storbritannias siste koloni og landet fikk sin selvstendighet først i 1922. Gjennom århundrene med engelsk styre pleiet irene sin identitet og bevarte sitt gæliske språk hovedsakelig gjennom musikk og diktning, og nettopp disse kulturbegrepene er det vi forbinder mest med Irland den dag i dag.

I Dublin kan man gå i fotsporene til James Joyce og byen var også hjemsted for andre forfattere som Oscar Wilde, William B. Yeats og Dracula-forfatteren Bram Stoker. Den tradisjonelle irske folkemusikken har for lengst blitt allemannseie og det finnes knapt en by i den vestlige verden som ikke kan vise til minst én irsk pub. I Irland kan du oppleve ekte folkemusikk på originale og stemningsfulle puber omtrent på hvert gatehjørne.

Bra stemning på Irish Evening Show og Guinness Storehouse!

Med Korpstur.no kan dere besøke Dublin med alle sine flotte sider. Det er også mulig å kombinere turen med byer som Galway, Waterford, Limerick og Cork, hvor man oppleve det "ekte" Irland. Her er musikktradisjonene - om mulig - enda sterkere enn i hovedstaden. Korpstur.no legger opp turene slik at dere kan oppleve irsk musikk og kultur der den bør oppleves. Vi tilrettelegger deres tur akkurat slik dere vil ha den.


"Tusen takk for all hjelp og kjempefin service. Meget godt fornøyd med hyggelig og rask service. Alltid blid og villig til å hjelpe. Dere er en profesjonell og flott arrangør. Vi kommer gjerne tilbake, hvis vi skal på tur en annen gang." 


Forslag til program for korpstur til Dublin:

Dag 1: Ankomst Dublin. Ettermiddagen til egen disposisjon, mulighet for 2-3 timers sightseeing med lunsj. Innsjekk på hotellet og felles velkomstmiddag.

Dag 2: Frokost. Formiddagskonsert i en av byens kirker eller katedraler, f eks St Patrick's Cathedral. Felles lunsj på en stemningsfull pub. Besøk på Guinness Storehouse. Avsluttes med forfriskninger i baren med en fantastisk utsikt over Dublin. Besøk hos Jameson's Irish Whiskey er også mulig. Felles middag. Kvelden tilbringes på irsk pub med levende musikk.

Dag 3: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Vi kan også arrangere en flott utflukt til County Wicklow med besøk i Powerscourt Gardens og Glendalough. På kvelden anbefaler vi "Irish Evening" - et forrykende show med irsk musikk og dans, der koret kanskje også får love til synge en sang! 3-retters middag er inkludert i opplegget.

Dag 4: Frokost og utsjekk. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


Dublin music

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny