Amsterdam
Amsterdam
Firmatur til Amsterdam

Firmatur til Amsterdam

Amsterdam er en trivelig by med flotte severdigheter og sjarmerende arkitektur. Amsterdam er en fascinerende storby med småbysjarm, og byr på et rikt kulturliv, mange flotte museer og gallerier. Et spennende utvalg av aktiviteter og et pulserende uteliv gjør Amsterdam til den perfekte byen for deres firmatur."Hei og takk for god planlegging. Vi er svært godt fornøyd på alle punkter og turen var vellykket".
"Alt var fantastisk bra organisert fra deres side! Restaurantene og aktivitetsforslagene var absolutt midt i blinken".

Tilbakemeldinger fra firmaturer til Amsterdam.


Vi anbefaler en sightseeingtur og de beste måtene å utforske Amsterdam på er med kanalbåt, sykkel eller til fots. Eller hva med en tur på Segway? For sightseeing med en vri kan vi gjennomføre et rebusløp med mobiltelefon og GPS i Amsterdams gater, der dere deles inn i lag og konkurrerer i en orienteringskonkurranse. Hvis konkurranse er noe for dere, foreslår vi gjerne flere aktiviteter. Fra A'Dam Lookout har dere byens beste utsikt.

For påfyll av kreativitet og inspirasjon foreslår vi også et besøk på enten Rijksmuseum som huser malerier av Rembrandt og Vermeer, Van Gogh-museet eller Stedelijk Museum, som har kunstverk av Picasso, Chagall, Cezanne og Rodin.

Utelivet i Amsterdam er variert og hektisk. Over alt finnes det restauranter og barer for enhver smak.

Amsterdam har shopping som garantert kan tilfredsstille de fleste sanser og behov. De Negen Straatjes (De ni gater) er et sjarmerende kvartal med små, trendy og særegne butikker, spesielt kjent for sine bruktbutikker.


"Alt var fantastisk bra organisert fra din side! Restaurantene og aktivitetsforslagene var absolutt midt i blinken".


17362575_1261380640577869_3500403702973850330_n[2]
Beer bike er en av mange aktiviteter vi kan tilby på firmatur til Amsterdam.


Forslag til program for firmatur til Amsterdam:
Dag 1:
Ankomst Amsterdam. Dere møtes på flyplassen og kjøres til hotellet.
Felles velkomstlunsj eller middag.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Sightseeing med profesjonell guide. Båttur på Amsterdams kanaler med pikniklunsj. På ettermiddagen er det tid til å besøke noen av byens flotte museer eller shoppe litt. Besøk på Heinekens bryggeri eller drinkekurs hos Bols er også mulig.
Felles middag på kvelden.

Dag 3:
Frokost på hotellet. Tid til egen disposisjon. Hva med å leie en sykkel og ta en tur til Vondelpark. Eller gå innom det berømte blomstermarkedet?
Busstransport fra hotellet til flyplassen for innsjekking og hjemreise.


Amsterdam

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny