Orlando
Korpstur til Orlando

Korpstur til Orlando

I Orlando, Florida, finner du et utall tema- og fornøyelsesparker på rad og rekke. Walt Disney World har fire parker. Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios og Animal Kingdom. Konkurrenten Universal Studios har Islands of Adventure. Attraksjoner med utgangspunkt i filmer som Jurassic Park og Spiderman. Siste nye område er The Wizarding World of Harry Potter! Orlando har et herlig klima og kan enkelt kombineres med noen dager i Fort Lauderdale, Clearwater eller Miami, som har flotte strender.

Musikk, dans og toner spiller en stor rolle i Florida; jazz, blues, country, visesang og kariben inspirert sang. Musikaler og konserter på forskjellige arenaer, eller kanskje du vil ta et skritt tilbake i tid til de klassiske tiki-barene fra 1950-tallet og 60-tallet med polynesisk middagsshow på Mai-Kai-restaurant i Fort Lauderdale.


Programforslag for korpstur til Orlando:

Dag 1: Avreise Norge og ankomst Orlando. Innsjekking på hotellet. Felles middag på en av de mange restaurantene som finnes i området, som f eks serverer karibisk mat eller kanskje en 50-talls Diner.

Dag 2: Frokost. Sightseeing Orlando. Reise til Cocoa Beach om ettermiddagen for å gjøre diverse aktiviteter på stranda. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost på hotellet. Utflukt til en av områdets mange fornøyelsesparker, som SeaWorld eller Universal Studios. Mulighet for opptreden i fornøyelsesparken. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Gospel Gudstjeneste om morgenen. Opptreden i en park. Grilling ved lunsjtider. Mulighet til å spille/lære baseball av amerikansk instruktør i denne parken. Baseball kamp på kvelden

Dag 5: Frokost. Utflukt til vannpark. Felles middag om kvelden.

Dag 6: Frokost. Shopping på Orlando Premium Outlet mall. Konsert eller musikal om kvelden og felles middag.

Dag 7: Frokost. Utflukt til Tampa og Busch Garden. Opptreden i Busch Garden. Avslutningsmiddag og kveldstur på Clearwater Beach.

Dag 8: Frokost. Utsjekk og hjemreise til Norge.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny