Trevi Roma
Korpstur til Roma

Korpstur til Roma

Roma er kanskje verdens viktigste by når det gjelder historie, kunst og kultur. Hele den vestlige verden er for alltid knyttet til denne fantastiske byen som i sin tid regjerte over mesteparten av Europa, Midtøsten og Nord-Afrika.

Colosseum og Forum Romanum er eksempler på utallige minnesmerker fra romertiden. På 1500-tallet utsmykket Michelangelo, Rafael og mange andre Peterskirken, det Sixtinske kapell og Vatikanmuseene og deretter kom barokkmesterne Caravaggio og Bernini, som kanskje er de kunstnerne vi mer enn noen forbinder med Roma.

Italia har selvsagt også vært et svært sentralt land innen musikk, spesielt når det gjelder opera. Mulighetene til å oppleve flott musikk er også meget gode i Roma.

Roma


En korpstur til Roma kan gjerne kombineres med andre kulturopplevelser, utflukter og sightseeing. Med sine kulturtilbud og muligheter for kulinariske opplevelser, kan vi trygt si at Roma er et perfekt reisemål for alle som setter pris på det gode liv – La dolce vita!


Roma
​Pantheon.

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Roma. Dere tas i mot på flyplassen og kjøres med buss til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon, avhengig av ankomsttidspunkt. Vi ordner gjerne med felles lunsj eller middag.

Dag 2: Frokost på hotellet. Halvdags sightseeing i Roma, der dere får se en del av de mest kjente severdighetene. Felles lunsj. Konsert om ettermiddagen.

Dag 3: Frokost på hotellet. Mulighet for å besøke noen av severdighetene i byen, med guide eller på egen hånd. Peterskirken, Vatikanet, Colosseum – valget er deres. Felles middag på en av byens koselige uterestauranter.

Dag 4: Frokost på hotellet. Utsjekk og eventuelt tid til shopping eller annet. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å opptre i tillegg til mange andre opplevelser.


Roma Forum

Forum Romanum i Roma.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Piazza di Spagna - foran Spansketrappen i Roma.

Alle foto: Korpstur.no/TravelMaker as

Meny