Brussel
Firmatur til Brussel

Firmatur til Brussel

Brüssel er hovedstaden i Belgia og er en by der hele verden møtes siden mange internasjonale institusjoner har sine hovedkvarter her. Men Brüssel er veldig mye mer enn dresskledde forretningsfolk og glinsende limousiner. Drar dere på firmatur til Brüssel vil dere først og fremst få en stor historisk og gastronomisk opplevelse.

Den gamle delen av Brüssel har små, koselige gater, hvor dere kan nyte livet og besøke en av de mange stemningsfulle kafeene eller pubene som finnes der. Et besøk i «Rue des Bouchers» (slaktergaten) bør kunne friste smaksløkene. Vi anbefaler selvsagt å smake de berømte belgiske vaflene og belgisk sjokolade.

Et besøk på Atomium-bygget kan også være en spennende aktivitet på firmatur. Her kan dere se og oppleve miniatyrer av Europas mest kjente byggverk. En tur til tegneseriemuseet, det kongelige slottet eller et av de mange kunstmuseene kan også anbefales. Vi kommer heller ikke utenom den berømte Manneken Pis – den lille statuen av den tissende gutten. Et besøk til Grand Place, kjent som et av verdens vakreste torg er også en mulig aktivitet. Det er vanskelig å ikke la seg imponere over de praktfulle bygningene fra 1700-tallet.

019a82b365c811f9230fb7117547c67442fdae0e7c

Grand Place i Brussel.

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny