Brussel
Brussel pis
Firmatur til Brüssel

Firmatur til Brüssel

Brüssel er hovedstaden i Belgia og er en by der hele verden møtes siden mange internasjonale institusjoner har sine hovedkvarter her. Men Brüssel er veldig mye mer enn dresskledde forretningsfolk og glinsende limousiner. Drar dere på firmatur til Brüssel vil dere først og fremst få en stor historisk og gastronomisk opplevelse.

Den gamle delen av Brüssel har små, koselige gater, hvor dere kan nyte livet og besøke en av de mange stemningsfulle kafeene eller pubene som finnes der. Et besøk i «Rue des Bouchers» (slaktergaten) bør kunne friste smaksløkene. Vi anbefaler selvsagt å smake de berømte belgiske vaflene og belgisk sjokolade. Kanskje et besøk på Museet for Kakao og sjokolade?


"Vi har hatt en kjempefin tur. Og har vært heldig med været. Solen har skint og vi har fått sett det meste av severdigheter. Hotellet var også veldig bra. Middagen på fredag på Grill Brussel var fantastisk. Kjempegod service, og det lovet jeg å fortelle videre til dere. Stedet kan trygt anbefales". Fornøyde kunder på firmatur til Brussel.

Brussel GPGrand Place i Brüssel (foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as)

Et besøk på Atomium-bygget kan også være en spennende aktivitet på firmatur. Her kan dere se og oppleve miniatyrer av Europas mest kjente byggverk. En tur til tegneseriemuseet, det kongelige slottet eller et av de mange kunstmuseene kan også anbefales. Vi kommer heller ikke utenom den berømte Manneken Pis – den lille statuen av den tissende gutten. Et besøk til Grand Place, kjent som et av verdens vakreste torg er også et must. Det er vanskelig å ikke la seg imponere over de praktfulle bygningene fra 1700-tallet.

Belgia øl


Forslag til program for firmatur til Brussel:
Dag 1:
Ankomst Brüssel. Dere tas imot på flyplassen og kjøres til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. Det er kort vei til både attraksjoner og shoppingområder.
Et godt utgangspunkt er Grand Place, som originalt ble bygget som en markedsplass på 1300-tallet. Den blir ofte kalt Europas vakreste markedsplass med en mengde restauranter, kaffe og barer, og ikke minst sjokoladebutikker.

Dag 2:
Frokost
Gourmet-sightseeing til med lokal, profesjonell guide. Sightseeingen fokuserer på delikatesser. Her får dere smake på muslinger, øl, sjokolade og andre gode smaker.
Vi kan også arrangere ølsmaking - Belgia er tross alt verdenskjent for sitt gode øl!

Dag 3:
Frokost
Utsjekk og formiddagen til egen disposisjon
Buss til flyplassen for hjemreise

Det er mulig å utvide oppholdet, og vi kan også arrangere utflukt til Ghent eller Brugge, to flotte middelalderbyer som absolutt er verdt et besøk.


Brussel atom
Atomium i Brüssel

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny