Verona Bra
Garda Sirmione
Korpstur til Gardasjøen

Korpstur til Gardasjøen

Norditalienske Veneto er et område proppfullt av severdigheter, kunst, kultur og flotte byer. Vakker natur, god mat og vin, samt minneverdige musikkopplevelser hører også med på denne turen. Området er perfekt for korpsturer, med mye å by på både av steder for opptreden og kulturelle opplevelser.

På korpstur til Veneto får dere oppleve flott natur og koselige småbyer ved Gardasjøen; sjarmerende Verona kjent for operafestivalen og Romeo og Julie; fantastiske Venezia med Markusplassen, Dogepalasset, gondolferd på kanalene og mye annet.

Vi kan legge opp til interessante besøk på vingårder i området der de produserer noen av Italias beste viner av ypperste kvalitet, som Valpolicella, Ripasso og Amarone. Her er vi også i en av landsdelene som har fantastiske antipasti bestående av den flotteste spekemat og oster.


Garda korps
​Kampen Janitsjar reiste med Korpstur.no til Gardasjøen.


Det er gode muligheter for å opptre og vi har de aller beste kontakter for å sikre at dette blir flotte og minneverdige opplevelser. Vi legger opp konserter og opptredener etter deres ønsker og fletter dette inn i programmet, slik at dere kan spille i noen av byene dere besøker på turen.

Hver sommer arrangeres det operafestival i Verona. Omtrent hver eneste kveld hele sommeren er det operaforestillinger på den 2000 år gamle romerske arenaen som ligger midt i sentrum. Det er helt fantastisk å oppleve Aida, Carmen, La Boheme og andre verdensberømte operaforestillinger sammen med 15.000 andre tilskuere under stjernehimmelen. Vi kan hjelpe dere med billetter til en eller flere av forestillingene her.

Verona kor

Verona - Piazza Bra og Arena di Verona

Forslag til program:

Dag 1: Fly til Milano fra Norge. Vi kjører rett til hotell/overnattingssted. Tid til egen disposisjon. Felles middag på kvelden.

Dag 2: Utflukt til Gardasjøen med opptreden. Vi besøker noen av de sjarmerende byene langs Gardasjøen, som Sirmione og Bardolino, der dere kan holde konsert. Landskapet er vakkert og småbyene rundt Italias største innsjø er veldig koselige. Sirmione har også en imponerende borg midt i byen. Resten av dagen til fri disposisjon.

Dag 3: Guidet tur i Verona (til fots eller med buss). Vi besøker bl a Julies hus (fra Romeo og Julie), markedsplassen Piazza del Erbe, domkirken, slottet Castelvecchio, den romerske arenaen og Piazza Bra m v. Verona er en veldig flott by med mange severdigheter. Lunsj på egen hånd. Ettermiddagen til fri disposisjon og mulighet til å utforske byen nærmere. For dem som ønsker det, kan vi bestille billetter til kveldens operaforestilling på den 2000 år gamle romerske arenaen.

Dag 4: Utflukt med båt til en eller flere av de romantiske småbyene rundt Gardasjøen. Buss plukker oss opp underveis og tar oss til Valpolicella, hvor vi besøker en av de kjente vingårdene og får både lunsj og vinsmaking. Vi kan legge opp til at korpset opptrer på et av stedene vi besøker.

Dag 5: Heldagstur til Venezia. Denne fantastiske byen har ufattelig mye å by på av severdigheter, museer, flotte kirker og andre kunstskatter. Noen vil kanskje ta en gondoltur, mens andre bare vil nyte livet på Markusplassen.

Dag 6: Fridag til bading eller avslapning, evt opptreden.

Dag 7: Bussen kjører til flyplassen for hjemreise til Norge.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Sirmione
​Sirmione ved Gardasjøen.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: TravelMaker as.

Meny