Montenegro
Korpstur til Montenegro

Korpstur til Montenegro

Montenegro har i det siste seilt opp som en ny feriefavoritt. Naturen er storslått med høye fjell som hever seg bak den vakre kysten og det herlige, turkisblå vannet. Prisnivået er fremdeles behagelig lavt, og de gjestfrie montenegrinerne tar hånd om deg på beste måte. Langs hele den delen av den montenegrinske kysten som kalles Budvas riviera, ligger strendene på rekke og rad. Noen er bare noen få meter lange og nås bare med båt, mens andre er milelange. Montenegros natur er vakker med sine storslåtte nasjonalparker, høye fjell og Tara, verdens nest største ravine etter Grand Canyon.

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst flyplassen. Dere møtes av Korpstur.no sin representant som følger dere med buss til bostedet i Montenegro. Innsjekk. Felles middag på hotellet om kvelden

Dag 2: Frokost. Båttur om formiddagen. Lunsj. Skattejakt i Budva om ettermiddagen etterfulgt av opptreden. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3: Frokost. Mulighet for shoppingutflukt til Podgorica, hovedstaden i Montenegro. Her er det også mulighet for opptreden. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 4: Frokost. Formiddagen kan benyttes til sykkeltur med piknik. Et annet alternativ kan være å lage deres egen film, med hjelp av profesjonell regissør, produsent og noen lokale talentfulle skuespillere. Ettermiddagen til fri disposisjon. Felles avslutningsmiddag på hotellet om kvelden.

Dag 5: Tidlig frokost på hotellet. Utsjekk og hjemreise.

Korpstur.no lager programmet akkurat slik dere vil ha det. Vi kan snu om på dagene eller sette inn andre aktiviteter eller ta bort noen slik at korpset får mer fritid.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny