Assisi
Kortur til Umbria

Kortur til Umbria

På kortur til Umbria kan dere synge i Frans av Assisi sin kirke og oppleve en av de flotteste regionen i Italia.

Umbria ligger midt i Italia, mellom Toscana og Roma, med fantastisk sjarmerende middelalderbyer som Perugia, Orvieto, Assisi og Spoleto.
I flere av disse byene føles det som om tiden har stått stille i århundrer.

Assisi er en av Italias mest besøkte byer. Hjembyen til den hellige Frans er et svært populært reisemål for pilegrimer og andre turister. På italiensk heter han San Francesco og den største turistattraksjonen i regionen er kirken som er bygget over hans grav. San Francesco-kirken ble på 1300-tallet utsmykket av Italias største kunstnere Giotto, Cimabue og Simone Martini. Deres fantastiske fresker kan fremdeles beundres inne i kirken. Med Kortur.no er det mulig for norske kor å opptre under messe her - i en av Italias mest kjente kirker!

Orvieto
Den imponerende katedralen i Orvieto.

Orvieto med sin enorme gotiske katedral; Umbrias hovedstad Perugia, der det hvert år arrangeres en egen sjokoladefestival; og Spoleto med sin berømte akvedukt, er flotte reisemål for utflukter. Er dere interessert i vin, legger vi turen til Falkefjellet - Montefalco, som kan by på anerkjente viner.

Umbria er like flott som sin mer kjente nabo, Toscana, Forskjellen er hovedsakelig at Umbria er rimeligere og har langt færre turister.

En kortur til Umbria kan selvsagt også kombineres med Toscana eller Roma, der dere også kan opptre.

Spoleto Spoleto 2
Spoleto med sin vakre domkirke og akvedukt. Alle foto: Pål Chr. Møller, Kortur.no / TravelMaker as.

Andre steder dere kan reise på kortur til i Italia:

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny