Aberdeen
Kortur til Aberdeen

Kortur til Aberdeen

Aberdeen er en idyllisk havneby i det nordøstlige Skottland og et perfekt sted for å oppleve autentisk skotsk mat og atmosfære. Aberdeen byr på mange spennende aktiviteter for alle aldersgrupper, med blant annet et opplevelsessenter for barn og zoologisk hage. I områdene rundt selve byen kan dere se nærmere på flere slott, whiskydestillerier, mindre kystlandsbyer, sletter, strender og høyland. Aberdeen er også en studentby, med to universiteter og et betydelig studentliv. Byen er også et mekka når det kommer til golfsport, med utmerkede golfbaner for de som liker det. Aberdeen er et yndet sted for å virkelig oppleve Skottland på sitt beste, og kan skilte med flust av shoppingmuligheter. På kvelden kan man ta del i et yrende uteliv i områdene rundt hovedgaten, Union Street.

Forslag til program for kortur til Aberdeen:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Skottland. Kortur.no sin representant møter dere på flyplassen og følger dere til hotellet. Mulighet for sightseeing med buss på ettermiddagen. Felles middag om kvelden.


Dag 2: Frokost på hotellet. Utflukt til Dunnottar Castle – de dramatiske og stemningsfulle festningsruinene som ligger i fantastiske omgivelser. Etter lunsj kan vi besøke Crathes Castle & Garden. Felles middag om kvelden.


Dag 3: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon og lunsj på egenhånd. Etter lunsj kan koret opptre i en av byens kirker.


Dag 4: Frokost på hotellet. For voksenkor kan vi anbefale en utflukt til et whisky-destilleri om formiddagen. Ettermiddagsbesøk på Castle Fraser med mulighet for å opptre. Felles avslutningsmiddag.


Dag 5: Frokost på hotellet. Utsjekk og avreise med buss til flyplassen. Hjemreise.Aberdeen (002)


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste kortur til Aberdeen blir en suksess.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny