Tromsø
Korpstur til Tromsø

Korpstur til Tromsø

Kjært barn har mange navn, og gjennom tidene har Tromsø fått navn som Nordens Paris, Porten til Ishavet, Ishavsbyen og 9000-byen.

Med midnattssol fra midten av mai til slutten av august er det mange grunner til å "ikke sove bort sommernatta" i Tromsø. Tromsø har en unik historie med fiske, ekspedisjoner, gårdsbruk og handel. Alt dette kan besøkes og oppleves gjennom ulike museer og aktivitetstilbud. Den arktiske naturen med sjeldne planter og vilt dyreliv er noe du ikke finner andre steder i verden.

TromsøFoto: Pål Chr. Møller, Korpstur.no / TravelMaker.


Programforslag for korpstur til Tromsø:


Dag 1: Avreise med fly til Tromsø. På flyplassen møtes dere av bussjåføren som kjører dere til hotellet i Tromsø. Felles middag.


Tromsø rib
Rib-båt på fjorden.


Dag 2: Frokost. Besøk på det interessante Polarmuseet og / eller en tur med rib-båt på fjorden.
Besøk på Ølhallen ved Macks Bryggeri. Felles middag.Tromsø Polarmuseet
Polarmuseet.


Dag 3: Frokost. Opplev Tromsøs beste utsikt med Fjellheisen. Opptreden i Tromsø om ettermiddagen. Felles avslutningsmiddag.


Dag 4: Frokost. Utsjekk. Buss til flyplassen og hjemreise med fly.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.


Tromsø Ishavskatedralen
Foto: CH - Visitnorway.com.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny