" /> Travelmaker
Siena
Firenze
Korpstur til Toscana

Korpstur til Toscana

Toscana gir de fleste assosiasjoner til "det gode liv" og er noe vi forbinder med vakker natur, pittoreske byer, verdenskjent kunst og deilig vin og mat.

Siena er en av våre absolutte favorittbyer. Byen ser fremdeles ut på samme måte som den gjorde det på 1300-tallet med sine terrakottafargede bygninger, imponerende rådhus og den imponerende, gotiske katedralen. På torget Piazza del Campo finner vi mange hyggelige restauranter og kafeer. Korpstur.no organiserer selvsagt opptreden for korpset i eller utenfor byen. Vi tilbyr utflukter til det vakreste området i Toscana med besøk i sjarmerende og pittoreske småbyer, besøk på flotte vingårder og mye annet.Siena DuomoSienas vakre Duomo.


Forslag til program for korpstur til Toscana:

Dag 1:
Ankomst flyplassen i Firenze eller Pisa. Bussen kjører oss til hotellet i Siena.

Velkomstmiddag.


Dag 2:
Byvandring der vi går innom noen av de mest kjente severdighetene i Siena. Mulighet til å besøke katedralen, rådhuset mv.

Felles lunsj.

Middag på hyggelig restaurant.


Dag 3:

Utflukt med privat buss til noen av Toscanas vakreste småbyer. Vi skal nyte det vakre landskapet, god mat og vin.

Omvisning og vinsmaking på vingård i Montalcino.

Bussavgang til den sjarmerende pilgrimsbyen San Quirico d'Orcia, der vi skal spise lunsj og se oss litt rundt.

Buss til Pienza. Her er det tid til å se seg rundt og besøke noen av de mange delikatesseforretningene.

Buss tilbake til Siena, der vi skal spise middag.


Dag 4:

Denne dagen skal vi besøke San Gimignano - en av de mest kjente byene i Toscana, berømt for sine mange tårn.

Etterpå kjører vi gjennom vinområdet Chianti Classico til den sjarmerende byen Greve, før vi drar tilbake til Siena, der vi spiser en deilig avslutningsmiddag.


Dag 5:
Bussen kjører oss til flyplassen for hjemreise.

Det er selvsagt mulig å bo i Firenze eller en av de mange andre flotte byene i Toscana. Vi tilpasser alltid programmet i henhold til korpsets ønsker.


Alle foto: Pål Chr. Møller, Kortur.no / TravelMaker as.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny