København
Pensjonisttur til København

Pensjonisttur til København

Vakre København er en svært populær by for oss nordmenn og det er ingen tvil om at det er deilig å være norsk i Danmark. Spesielt deilig er det å være norsk på pensjonisttur i København. Byen byr på alt fra kulturelle opplevelser og hyggelige parker til deilige spisesteder og et variert uteliv.

København har et stort tilbud av kulturelle aktiviteter med flere bra teatre og museer. København er en herlig by å rusle rundt i og oppdage de største severdighetene på egen hånd. Hvis man ønsker en rask oversikt og orientering i byen, kan sightseeingbåter med guide som går i rute anbefales.

København

De berømte severdighetene omfatter blant annet Den lille havfrue - statuen som er et kjent symbol for byen, den store fornøyelsesparken Tivoli, Rundetårn som er Europas eldste fungerende observatorium, Rosenborg slott og fristaden Christiania. Verdens lengste gågate, handlegaten Strøget, er en severdighet i seg selv. Nyhavn er et populært bar- og restaurantstrøk med uteservering langs bryggen.

Restaurantutvalget i København er en storby verdig, og kjøkkenet gjenspeiler den flerkulturelle befolkningen som byen huser.

København

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste tur blir en suksess. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

København

København

Foto øverst: Morten Jerichau. Øvrige fotos: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny