London
Korpstur til London

Korpstur til London

London er Storbritannias hovedstad og en verdensmetropol som de fleste nordmenn har et forhold til. Med Korpstur.no kan dere oppleve veldig mye, både når det gjelder kulturopplevelser, severdigheter, måltider og selvsagt korsang i flotte kirker og berømte bygninger.

London er en by med veldig mange spennende aktiviteter året rundt. Med Korpstur.no kan dere oppleve veldig mye, både når det gjelder kulturopplevelser, severdigheter, måltider og selvsagt korsang i flotte kirker og berømte bygninger.

Vi kan også skaffe billetter til musikaler, show og fotballkamper. Mulighetene i London er nærmest ubegrenset og det er veldig gode flyforbindelser fra Norge. Vi kan tilby dere hotell i alle prisklasser, avhengig av hva dere ønsker.

London


Forslag til program:

Dag 1: Ankomst London med fly fra Norge. Dere møtes på flyplassen av Korpstur.no og bussen kjører dere til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. Denne dagen kan vi også legge inn en sightseeing.

Dag 2: Formiddagen til egen disposisjon. Ved lunsjtid opptrer korpset på en scene på Victoria Embankment eller en annen musikk-scene i sentrum. For lunsj kan dere møtes på en hyggelig pub hvor dere kan unne dere en ekte pub-lunsj. På kvelden har dere kanskje lyst til å gå på en musikal eller et show i West End.

Dag 3: Denne dagen kan vi legge opp en utflukt, der dere kan besøke en eller flere av byens severdigheter. I byen kan korpset opptre nær Hayes Galleria, en shoppingarkade med butikker og restauranter og som regel fullt av folk. Drar dere ut av byen, f eks til Blenheim Castle eller Hampton Court Palace, kan vi arrangere opptreden for dere under besøket. Tilbake i London blir det felles middag på hyggelig restaurant, f eks opp i høyden med utsikt over mesteparten av byen, på Sky Garden i Fenchurch St.

Dag 4: Tid til egen disposisjon. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


London

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf. 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Korpstur.no / TravelMaker as.

Meny