New York
Korpstur til New York

Korpstur til New York

The Big Apple, New York, byen som har alt. Et unikt og spennende sted med utallige valgmuligheter av alle mulige opplevelser. Passer for både voksne og barn. En opplevelse å minnes.

Programforslag:

Dag 1: Avreise Norge og ankomst NYC. Innsjekking på hotellet. Felles middag om kvelden, med feks NYC pizza på menyen.

Dag 2: Frokost. Sightseeing på Manhattan. Piknik-lunsj i Central Park. Felles middag på feks Hard Rock Cafe på Times Square.

Dag 3: Frokost. Opptreden på "Scandinavian House" på Manhattan eller i Bowling Green Park/Battery Park. Tid til egen disposisjon om ettermiddagen. Felles middag på feks Ellen's Stardust Diner. Musikal om kvelden.

Dag 4: Frokost. Gospel Gudstjeneste (f.eks. i Brooklyn Tabernacle Church). Felles grilling. Mulighet for å spille baseball i en park med instruksjon av en baseball instruktør/coach Middag i nærheten av hotellet om ettermiddagen etterfulgt av Baseballkamp.

Dag 5:: Frokost. Heldagsutflukt til Six Flags med opptreden. Middag i nærheten av hotellet om kvelden.

Dag 6: Frokost. Opptreden på "Norwegian Christian Health Center" i Brooklyn. Lunsj i Brooklyn. Gå over Brooklyn Bridge til Ground Zero Memorial. Felles middag om kvelden på feks "Little Italy".

Dag 7: Frokost. Utsjekking og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny