New York
Korpstur til New York

Korpstur til New York

Programforslag:

Dag 1: Avreise Norge og ankomst NYC. Innsjekking på hotellet. Felles middag om kvelden, med feks NYC pizza på menyen.

Dag 2: Frokost. Sightseeing på Manhattan. Piknik-lunsj i Central Park. Felles middag på feks Hard Rock Cafe på Times Square.

Dag 3: Frokost. Opptreden på "Scandinavian House" på Manhattan eller i Bowling Green Park/Battery Park. Tid til egen disposisjon om ettermiddagen. Felles middag på feks Ellen's Stardust Diner. Musikal om kvelden.

Dag 4: Frokost. Gospel Gudstjeneste (f.eks. i Brooklyn Tabernacle Church). Felles grilling. Mulighet for å spille baseball i en park med instruksjon av en baseball instruktør/coach Middag i nærheten av hotellet om ettermiddagen etterfulgt av Baseballkamp.

Dag 5:: Frokost. Heldagsutflukt til Six Flags med opptreden. Middag i nærheten av hotellet om kvelden.

Dag 6: Frokost. Opptreden på "Norwegian Christian Health Center" i Brooklyn. Lunsj i Brooklyn. Gå over Brooklyn Bridge til Ground Zero Memorial. Felles middag om kvelden på feks "Little Italy".

Dag 7: Frokost. Utsjekking og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny