Riga 1
Korfestival i Riga 13.-16. september 2024

Korfestival i Riga 13.-16. september 2024

Riga er en av de mest populære destinasjonene for en kortur. Nå inviterer vi i Kortur.no til vår egen korfestival i denne flotte baltiske byen. Det blir hovedkonsert i en av byens imponerende kirker og det blir også mulighet for mye sang gjennom hele helgen. Byvandring med profesjonell guide og flere måltider er også inkludert.

Festivalen arrangeres helgen 13.-16. september 2024.

På vår Facebookside finner du mange bilder fra en av våre tidligere festivaler i Riga

Riga er Latvias hovedstad og Baltikums største by. Riga er en gammel Hansa-by og den koselige gamlebyen er preget av flotte bygninger fra middelalderen og mange imponerende bygninger i art nouveau-stil. I Riga finner vi også mange flotte kirker, blant annet St. Peterskirken med sin fantastiske utsikt over hele byen og et spir som rager 123 meter over bakken. Både denne kirken og den imponerende katedralen ble påbegynt på starten av 1200-tallet.

Byen har et yrende uteliv og mange gode restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Riga en attraktiv destinasjon for norske kor og korsang har sterke tradisjoner her.

Riga


"Akkordiakoret takker for en fantastisk korfestival i Riga 2019. Vi ble godt ivaretatt fra vi kom på flyplassen, til vi reiste hjem. Riga er en interessant by, og guiden vår på byvandringen var dyktig og kunnskapsrik. Hun orienterte oss om politiske, kulturelle, økonomiske og sosiale forhold i landet tidligere og nå. Kirkekonserten var en opplevelse, godt organisert, og det var en glede å synge der, og å høre på de andre dyktige korene. Velkomstsamling og spesielt avslutningssamlingen, var rett og slett MUSIKALSK MEDISIN. Det var også satt av passelig tid til egendisposisjon.

Vi har erfaring i å reise med Kortur AS som arrangør (Dublin, Svalbard, Island) og vi vet at med deres serviceinnstilling, deres evne til å finne gode løsninger, samt oppfølging underveis, så blir det en fantastisk tur. Kompetanse gir resultater!!! 👍 Takk for oss!!!😊"


Riga firmatur


Foreløpig program:

Dag 1:
Ankomst Riga og transport til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan slappe av, beundre de mange vakre bygningene eller spasere rundt i de trange gatene. På kvelden blir det felles velkomstmiddag med mulighet for korsang.

Dag 2:
Frokost. Guidet spasertur gjennom Riga med skandinavisktalende guider. Etter byvandringen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve mer av byen på egen hånd. På kvelden er det klart for felles konsert i en av Rigas flotteste kirker.

Dag 3:
Frokost. Tid til egen disposisjon. Mulighet for å opptre i Riga eller ta en utflukt ut av byen. På kvelden blir det festmiddag med folklore-underholdning og korsang.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Tid til egen disposisjon. Utsjekk og avreise til flyplassen for hjemreise.


Riga kor

Inkludert i prisen:

· Fly t/r Oslo-Riga eller Trondheim-Riga
· Alle flyskatter og –avgifter
· 2 stk innsjekket bagasje pp
· 3 netter på 4* hotell i sentrum av Riga
· Frokost på hotellet hver dag
· Velkomstmåltid
· Avslutningsmiddag med underholdning og korsang
· Byvandring i Riga med profesjonell, skandinavisktalende guide
· Hovedkonsert for alle korene i en av Rigas flotteste kirker, inkl tilrettelegging og markedsføring
· Buss t/r flyplass-hotell
- Reiseledere fra Kortur.no

Pris pr person: Fra NOK 8.990,- fra Oslo eller Trondheim.
Tillegg for enkeltrom: NOK 690,- pr natt.

N.B. Begrenset antall plasser til denne prisen! Det er også mulig med utreise fra andre flyplasser.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale.

Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Kortur.no / TravelMaker as.

Riga

Meny