Riga 1
Korfestival i Riga 20.-23. september 2019

Korfestival i Riga 20.-23. september 2019

Riga er en av de mest populære destinasjonene for en kortur. Nå arrangerer vi i Kortur.no vår egen korfestival for norske kor i denne flotte baltiske byen. Det blir hovedkonsert i en av byens imponerende kirker og det blir også mulighet for mye sang gjennom hele helgen. Byvandring med profesjonell guide og flere måltider er også inkludert.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Vi var 4 kor på tur til Riga i pinsen og det ble svært vellykket på alle måter. Godt gjennomført av Kortur med Pål i spissen og med god hjelp fra dyktige guider. Fin blanding av program og fritid, strålende vær, flott konsert i Peterskirken og mange hyggelig stunder sammen med sangervenner fra Bergen, Moss og Oslo. Tusen takk til Kortur for vel gjennomført arrangement". I pinsen 2018 arrangerte Kortur.no korfestival i Riga med 4 kor fra Norsk Postkorforbund.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Festivalen arrangeres helgen 20.-23. september 2019. 6 norske kor deltar på årets festival.

Riga Korfestival vil også bli arrangert i september 2020. Dato er ikke endelig bestemt. Kontakt oss hvis dere er interessert i å delta!

Riga er Latvias hovedstad og Baltikums største by. Riga er en gammel Hansa-by og den koselige gamlebyen er preget av flotte bygninger fra middelalderen og mange imponerende bygninger i art nouveau-stil. I Riga finner vi også mange flotte kirker, blant annet St. Peterskirken med sin fantastiske utsikt over hele byen og et spir som rager 137 meter over bakken. Både denne kirken og den imponerende katedralen ble påbegynt på starten av 1200-tallet.

Byen har et yrende uteliv og mange gode restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Riga en attraktiv destinasjon for norske kor og korsang har sterke tradisjoner her.

Riga firmatur


Foreløpig program:

Dag 1:
Ankomst Riga og transport til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan slappe av, beundre de mange vakre bygningene eller spasere rundt i de trange gatene. På kvelden blir det felles velkomstmiddag i en av byens stemningsfulle restauranter.

Dag 2:
Frokost. Guidet spasertur gjennom Riga med skandinavisktalende guide. Etter byvandringen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve mer av byen på egen hånd. På kvelden er det klart for felleskonsert i en av Rigas flotteste kirker.

Dag 3:
Frokost. Tid til egen disposisjon. Mulighet for å opptre i Riga eller ta en utflukt ut av byen. På kvelden blir det avslutningsmiddag med underholdning.

Dag 4:
Frokost i hotellets restaurant. Tid til egen disposisjon. Utsjekk og avreise til flyplassen for hjemreise.

Riga kor
Alle foto: Pål Chr. Møller, Kortur.no / TravelMaker as.

Inkludert i prisen:
· Fly t/r Oslo-Riga eller Trondheim-Riga
· Alle flyskatter og –avgifter
· 2 stk innsjekket bagasje pp
· 3 netter på 4* hotell i sentrum av Riga
· Frokost på hotellet hver dag
· Velkomstmiddag
· Avslutningsmiddag med underholdning og korsang
· Byvandring i Riga med profesjonell, skandinavisktalende guide
· Hovedkonsert for alle korene i en av Rigas flotteste kirker, inkl tilrettelegging og markedsføring
· Buss t/r flyplass-hotell
-Reiseledere fra Kortur.no

Pris pr person: NOK 6.595,-.
Tillegg for enkeltrom: NOK 490,- pr natt i dobbeltrom.

N.B. Begrenset antall plasser til denne prisen! Hos Kortur.no er alle priser åpne – ingen skjulte tillegg! Det er også mulig med utreise fra andre flyplasser.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 928 33 333 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny