Alicante
Albir
Pensjonisttur til Alicante

Pensjonisttur til Alicante

Alicante er en hyggelig kystby ved Middelhavet, med en velholdt, palmekledd strandpromenade. Selv om Alicante ligger ved Middelhavet er ikke byen et utpreget turistparadis, men en genuin, spansk kystby, og er et egnet sted å dra på pensjonisttur. Her er det mange koselige restauranter og barer å tilbringe kveldene på.

Alicante er godt verdsatt av oss nordmenn som en ferieby men byen er også kjent for vinproduksjon og eksport av olivenolje og frukt. Industrien i Alicante produserer blant annet næringsmidler, lær, tekstiler og keramikk. Byen har et stort universitet med over 25000 studenter.

Alicante frister med lange utekvelder, fantastisk paella, deilige siestaer og late dager på stranden. Det behagelige klimaet lokker med strandliv og vannsport. Områdets spesialitet når det gjelder mat er turrones - nougat av honning og mandel. Men dere må også smake spise tapas - de små rettene av ost, spansk skinke og et utall varme retter.

Santa Barbara slottet er en begivenhet som er verdt å besøke i Alicante. Slottet ligger på toppen av Mount Benacantil og her kan dere nyte fantastisk utsikt over byen. Vi anbefaler også et besøk til gamlebyen El Barrio, med nyoppussede fargerike hus og koselige torg. Mundomar akvariet er en opplevelse verdt et besøk. Besøke grotten i Canalobre.

Alicante

Forslag til program:

Dag 1:
Fly til Alicante fra Norge. Vi kjører til hotell/overnattingssted. Innsjekk. Tid til egen disposisjon, avhengig av ankomsttidspunkt. Felles middag om kvelden.

Dag 2:
Byvandring med skandinavisktalende guide. Lunsj ved stranden. Tilbringe resten av dagen på stranden. Felles middag for gruppen om kvelden.

Dag 3:
Heldags utflukt til Valencia. Vi kan besøke City of Arts and Sciences. Ha lunsj i det historiske senteret El Carmen, med små smug, skyggefulle alleer med vakre gamle kirker.

Dag 4:
Utflukt til saltgruvene Salinas de Santa Pola naturpark, maurerbyen Guadalest e a.

Dag 5:
Heldagstur til Benidorm eller besøk på en vingård.

Dag 6:
Fridag til bading, shopping eller avslapning.

Dag 7:
Bussen kjører til flyplassen og hjemreise til Norge.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste tur blir en suksess.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 0000 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny