Malta
Korpstur til Malta

Korpstur til Malta

Malta ligger mellom Sicilia og den libyske bukt og har gjennom tidene blitt påvirket av ulike kulturer fra både nord, sør, øst og vest. Malta er kjent for sine gode mat og byr på deilig klima og krystallklart badevann. På korpstur til Malta får dere en god blanding av sosiale, kulturelle og musikalske opplevelser.

"Ingen tvil om at Korpstur-Linda kan sine saker! Etter turen til Montenegro i 2015 var jeg aldri i tvil om at Haslum Skoles Jentekorps igjen ville få suksess-tur regissert av Korpstur.no i 2018. Destinasjonsvalg ble Malta. Vi pløyde 'ny mark' samtidig som våre ønsker og behov ble hørt og forstått, og tilrettelagt for. Det ble gjort grundig forarbeid og alle spørsmål ble fulgt opp og besvart. Jeg vil velge korpstur igjen og igjen."

Programforslag:

Dag 1:
Avreise fra Norge og ankomst Malta flyplass. Dere møtes av Korpstur.no sin representant som følger dere med buss til bostedet. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2: Frokost. Formiddagsutflukt til delfinparken hvor dere blant annet kan se papegøyer, sjøløver og delfinshow. Lunsj i delfinparken. Buss tilbake til hotellet etter lunsj. Tid til egen disposisjon frem til middag. Etter middag er det opptreden på «Bugibba Square» (gangavstand fra hotellet) som er en populær turistdestinasjon omgitt av mange restauranter.

Dag 3: Frokost. Heldagsutflukt til «the splash and fun water park». Lunsj i badelandet. Felles middag på hotellet om kvelden. Etter middag kan dere delta på en lokal «Festa» og blant annet oppleve lokale korps.

Dag 4: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Felles lunsj på hotellet. Ettermiddagsutflukt med ferge til Gozo hvor dere kan se og oppleve de viktigste severdighetene på øya som blant annet «Azure Window». Dere kan også besøke «The Fontana Cottage» hvor det er mulighet for å oppleve tradisjonell maltesisk dans. Felles middag på Gozo. Opptreden i Victoria, hovedstaden på Gozo. Ferge tilbake til hotellet.

Dag 5: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Felles lunsj på hotellet. Ettermiddagsutflukt til Valetta, hovedstaden på Malta. Vi starter med litt sightseeing før det blir tid til shopping. Felles avslutningsmiddag på lokal restaurant etterfulgt av opptreden på «the grand piazza». Buss tilbake til hotellet.

Dag 6: Frokost på hotellet. Utsjekk og hjemreise.

Korpstur.no lager programmet akkurat slik dere vil ha det. Vi kan snu om på dagene eller sette inn andre aktiviteter eller ta bort noen slik at korpset får mer fritid.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny