Wien
Skoletur til Wien

Skoletur til Wien

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Wien, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Wien er Østerrikes hovedstad og kanskje den viktigste musikkbyen i historien. Her bodde og arbeidet komponister som Beethoven, Mozart, Haydn og Strauss-familen. Nyttårskonserter, wienervalser og opera er noe av det vi forbinder med denne byen, men det finnes også veldig mange andre attraksjoner og kulturtilbud i Wien.

De flotte slottene Schönbrunn og Belvedere er steder man bør besøke. Byen kan også skilte med et av de flotteste kunstmuseene i Europa, Kunsthistorisches Museum med malerier av storheter som Caravaggio, Rafael, Rembrandt og mange andre. Østerrikske kunstnere som Hundertwasser og Klimt er det også umulig å unngå på en tur til Wien. Wien er også kjent for sitt kaféliv, der Café Sacher med sin verdensberømte Sachertorte er den mest kjente. Skoletur.no kan tilby et variert program tilpasset deres skole.

Wien Schönbrunn 2


Forslag til program for skoletur til Wien:

Dag 1: Ankomst Wien flyplass. Dere møtes av Skoletur.no sin representant på flyplassen og kjøres til hotellet med buss. Innsjekking på hotellet. Felles middag.

Dag 2: Frokost på hotellet. City sightseeing med buss og guide (varighet inntil 3 timer). Kaffe og Sachertorte underveis. Besøk i Wien Naturhistoriske Museum. Buss tilbake hotellet

Dag 3: Frokost på hotellet. Besøk i fornøyelsesparken Prater.

Dag 4: Frokost på hotellet. Utsjekk. Avreise med buss fra hotellet til flyplassen. Hjemreise.


Wien

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny