Armenia
Korpstur til Armenia

Korpstur til Armenia

En korpstur til Armenia byr på mange unike opplevelser. Armensk musikk har lange tradisjoner og landet har en lang rekke flotte severdigheter som dere får oppleve på turen.

I tillegg til flotte musikalske opplevelser, vil dere få med dere fantastiske opplevelser når det gjelder natur, historie og kultur. Spesielt sterkt er det å besøke museet for det armenske folkemordet i 1915. For oss nordmenn er det også interessant å se hvordan det armenske folk fremdeles ærer Fritjof Nansen for hans innsats for å redde mange armenere fra en trist skjebne for ca. 100 år siden.

I 2018 hadde vi et flott sangkor på tur til Armenia, og de hadde en svært vellykket tur på alle måter. Dette er en tur vi gerne lager også for voksenkorps som vil oppleve natur, historie og kultur.


"Kortur.no / TravelMaker har bevist at kompetanse om hva som er spesielt ved å arrangere tur for musikere er avgjørende. Her gjelder momenter som musikalsk utbytte ved å få arrangert korverksted i samarbeid med lokale musikere og ikke minst kulturutveksling på flere plan tilpasset korets ønsker. Godt gjennomarbeidet program, god kontakt med lokal agent, godt samarbeid med korets reisekomité. Som kortur er dette den mest velorganiserte jeg har vært med på hittil". Sangkoret Lyderhorn reiste med oss på kortur til Armenia og Georgia.

Armenia Noravank


Forslag til program for korpstur til Armenia:

Dag 1
Fly til Jerevan
Sightseeing

Dag 2
Utflukt til Geghard-klosteret og Garni-templet
Her får vi høre armensk korsang og lokal folkemusikk
Besøk i Echmiadzin Mother Cathedral og Zvartnotskirken

Dag 3
Besøk i Komitas museum
Workshop / felles korpsøvelse med lokalt korps

Dag 4
Utflukt til Hovahannvank's Gavit med opptreden
Besøk i museet og minnesmerket for det armenske folkemordet i 1915
Opptreden ved minnesmerket

Armenia 2

Sangkoret Lyderhorn holdt opptreden ved minnesmerket for det armenske folkemordet. Opptredenen ble filmet av armensk TV.

Dag 5
Besøk i klostrene Khor Virab og Noravank
Felles konsert med lokalt, armensk korps og opptreden ved minnesmerket

Dag 6
Utflukt til Matenadaran og besøk i Aram Khachaturyan museum, der korpset også kan opptre
Besøk på Brandy-destilleriet
Ararat

Dag 7
Hjemreise


Armenia Lyderhorn og Ararat
Sangkoret Lyderhorn med Ararat-fjellet i bakgrunnen.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korpsturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny