Los Angeles
Korpstur til Los Angeles

Korpstur til Los Angeles

Los Angeles blir omtalt som mulighetenes og drømmenes by. Her finnes flotte strender, sol og varme, storbyliv, Hollywood, luksuriøse Beverly Hills, shoppinggaten Rodeo Drive og uendelig mye mer. Med ubegrenset tilbud av severdigheter og underholdning, er Los Angeles en by man bør oppleve minst en gang i løpet av livet, så hvorfor ikke legge neste korpstur hit?

Ofte forkortes byen bare til LA. Byens opprinnelig navn: El Pueblo de la Reyna de Los Angeles (Byen til englenes dronning). Millionbyen Los Angeles er en spennende, multikulturell og enkelte steder fasjonabel by.

Utforsk alt Hollywood har å tilby. Hollywood Boulevard med Walk of Fame, Chinese Theatre, Venice Beach, Beverly Hills, prøv en "Celebrity tour" for å se hvor kjendiser og skuespillere bor, Santa Monica Boulevard (Hollywood), Melrose Avenue er morsom og urban å besøke. Ikke langt fra er La Brea og Farmers Market.
Ta en tur innom Santa Monica Pier og gå på tivoliet, og gjør et stopp i Santa Monica 3rd Street; her er det hyggelig atmosfære og mulighet for litt shopping.
Fra Griffith Park kan man gå en liten tur opp til det verdensberømte Hollywood- skiltet for å ta en selfie eller utsikt over byen.
LA har 14 universiteter med til sammen 110 000 studenter, og det mest er UCLA.
Mulighetene er uendelig også i utvalg av restauranter, kinoer, teater, show og konserter. Sports arrangementer er det mange av, bla amerikansk fotball og basket.
Det er ikke usannsynlig at dere kan treffe på en kjendis eller to -)


Programforslag:

Dag 1: Reise til los Angeles
Avreise Norge med fly og ankomst LAX Airport (Los Angeles). Busstransport til hotellet. Mulighet for et bad enten på stranden eller i bassenget på hotellet. Felles middag som feks pizza på hotellet før leggetid

Dag 2: Opptreden i Sjømannskirken
Frokost på hotellet. Opptreden i Den Norske Sjømannskirken i San Pedro som ligger litt sør for Los Angeles.Lunsj på sjømannskirken. Ettermiddagen tilbringes på strangen, enten ved hotellet, Huntington Beach eller Laguna Beach. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Sightseeing - Los Angeles
Frokost på hotellet. I dag utforsker vi Los Angeles. Det er en fantastisk by med veldig mye å se og finne på. Så vi fokuserer på det dere er mest interessert i. Vi anbefaler at dere sjekker ut Hollywood først, kjører via downtown Los Angeles for så å reise til Santa Monica og bruker resten av dagen der. Felles middag på Santa Monica.

Dag 4: Opptreden og show/konsert
Frokost på hotellet. Opptreden om formiddagen. Konsert eller show om kvelden. Alternativt kan dagen brukes til en dagsreise til steder som San Diego eller Catalina Island. Felles middag om kvelden.

Dag 5: Universal studios
Frokost på hotellet. I dag drar vi til
Universal Studios Dette er en morsom fornøyelsespark basert på filmer som er laget her . Om kvelden koser vi oss noen timer på Universal Citywalk, som er gaten rett utenfor Universal Studios. Vi spiser også middag her. Det er mulighet for å ha opptreden i Universal Studios.

Dag 6: Shoping + sportsarrangement
Frokost på hotellet. Vi drar på et handlesenter som feks
The Outlets at Orange, eller Fashion Island ved Newport Beach. Om kvelden bør dere få med dere et sportsarrangement som feks en baseball-kamp, som gir en erke-Amerikansk opplevelse. Her er det også mulighet for å ha opptreden om korpset ønsker. Felles middag.

Dag 7: Workshop og spilling i Disneyland
Frokost på hotellet. I dag blir det mulighet for å dra til Disneyland - den originale Disney-parken. Det er mulighet for både å gjøre en
workshop her med dirigent med fokus på filmmusikk. Det er også mulighet til å marsjere i parade her, noe som definitivt vil være et stort høydepunkt (man må sende inn audition tape for å kvalifisere).Felles avslutningsmiddag i området utenfor parken senere på kvelden.

Dag 8: Strandliv + hjemreise
Frokost på hotellet. Hjemreise.

Dag 9: Ankomst Norge
Ankomst Norge om morgenen

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny