" /> Travelmaker
Balaton
Korpstur til Balatonsjøen

Korpstur til Balatonsjøen

"Det ungarske havet" midt i Pannonia er med sin nesten 600 kvadratmeter store flate Sentral-Europas største innsjø. Sjøens rene og nesten myke, opalfargede vann og det milde klimaet, har gjort at sjøen og det omkringliggende området lenge har vært et populært feriemål. Den lange, smale sjøen er ganske grunn, spesielt på sørsiden, og får tidlig en deilig badetemperatur. Badesesongen strekker seg fra begynnelsen av mai til midten av september. Populære Balatonfüred ligger på nordsiden av Balatonsjøen og er blant annet kjent for sine flotte marinaer, sine varme kilder og fin arkitektur med flere gamle og staslige bygg. Byen kan by på flere aktivitetstilbud og i sommermånedene er det flere festivaler som foregår i byen. Balatonfured kan også by på gode shoppingmuligheter, spesielt rundt det greske kvarteret.

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Oslo og ankomst Budapest flyplass. Dere møtes av korpstur sin representant som følger dere til hotellet med buss. Sol og bad resten av dagen. Velkomstmiddag på hotellet om kvelden.

Dag 2: Frokost på hotellet. Sykkeltur om formiddagen. Lunsj. Båttur på Balatonsjøen om ettermiddagen. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3: Frokost på hotellet. Heldagsutflukt til Budapest. Mulighet for korpset å opptre. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 4: Frokost på hotellet. Formiddagsutflukt til badelandet Annagora. Opptreden i Balatonfuhred om ettermiddagen og felles avslutningsmiddag på hotellet.

Dag 5: Frokost på hotellet. Utsjekk. Dag til egen disposisjon frem til hjemreise. Buss til flyplassen og hjemreise.

Dette er ment som et forslag til program. Ønsker dere en tur som er kortere eller lengre eller som inneholder andre utflukter og opplegg endrer vi gjerne, slik at turen blir akkurat slik dere ønsker.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny