London
Skoletur til London

Skoletur til London

London er Englands og Storbritannias hovedstad og en ledende internasjonal by. I London kan du finne fire UNESCO verdensarv-bygninger: Tower of London, Kew Gardens, området som består av Palace of Westminster, Westminster Abbey og St. Margaret’s Church og den historiske tettbebyggelsen Greenwich. Andre kjente landemerker er Buckingham Palace, the London Eye, Pickadilly Circus, St. Pauls’s Cathedral, Tower Bridge, Trafalgar Square og mye, mye mer.

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst London med fly fra Norge. Dere møtes på flyplassen av Skoletur.com og bussen kjører dere til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon, kanskje en tur i «London Eye» med utsikt over Themsen og store deler av byen. Denne dagen kan vi også legge inn en sightseeing.

Dag 2: Start dagen med å besøke Madame Tussauds vokskabinett, og møt «life size» voksmodeller av kjendiser fra hele verden. Besøk også Chamber of Horrors med sine grøss. Etterpå passer det fint med lunsj på en hyggelig pub. På kvelden har dere kanskje lyst til å gå på en musikal eller et show i West End.

Dag 3: Denne dagen kan dere benytte til å besøke noen av Londons flotte attraksjoner, som Tower of London, Windsor Castle, Hampton Court Palace og Westminster Abbey. Ønsker dere studierettede aktiviteter kan London tilby utallige interessante museer der elevene møter kunsten eller kulturen, kan løse oppgaver eller andre former for tilpassede aktiviteter. Om kvelden felles middag på Hard Rock Cafe.

Dag 4: Tid til egen disposisjon. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i skoletur.com klare til å hjelpe dere. Vi lager skoleturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.com er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny