London
Skoletur til London

Skoletur til London

London er Englands og Storbritannias hovedstad og en ledende internasjonal by. I London kan du finne fire UNESCO verdensarv-bygninger: Tower of London, Kew Gardens, området som består av Palace of Westminster, Westminster Abbey og St. Margaret’s Church og den historiske tettbebyggelsen Greenwich. Andre kjente landemerker er Buckingham Palace, the London Eye, Pickadilly Circus, St. Pauls’s Cathedral, Tower Bridge, Trafalgar Square og mye, mye mer."Vi er veldig fornøyd med turen generelt og elevene hadde et flott opphold i London. Vi kommer gjerne tilbake til dere neste år hvis det blir aktuelt med en ny tur til London." Lørenskog vgs, reiste på klassetur til London med TravelMaker.

London


Forslag til program for skoletur til London:

Dag 1: Ankomst London med fly fra Norge. Dere møtes på flyplassen av Skoletur.no og bussen kjører dere til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon, kanskje en tur i «London Eye» med utsikt over Themsen og store deler av byen. Denne dagen kan vi også legge inn en sightseeing.

Dag 2: Start dagen med å besøke Madame Tussauds vokskabinett, og møt «life size» voksmodeller av kjendiser fra hele verden. Besøk også Chamber of Horrors med sine grøss. Etterpå passer det fint med lunsj på en hyggelig pub. På kvelden har dere kanskje lyst til å gå på en musikal eller et show i West End.

Dag 3: Denne dagen kan dere benytte til å besøke noen av Londons flotte attraksjoner, som Tower of London, Windsor Castle, Hampton Court Palace og Westminster Abbey. Ønsker dere studierettede aktiviteter kan London tilby utallige interessante museer der elevene møter kunsten eller kulturen, kan løse oppgaver eller andre former for tilpassede aktiviteter. Om kvelden felles middag på Hard Rock Cafe.

Dag 4: Tid til egen disposisjon. Buss fra hotellet til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


London

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager skoleturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny