Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Bryllup vingård 2
Bryllup vingård

Bryllup på vingård i Toscana

Midt mellom vinranker og olivenlunder i det vakre toscanske landskapet, ligger denne flotte vingården fra 1500-tallet.


Hovedhuset og tilbyggene er nyrestaurert, men har beholdt sitt sjarmerende preg. Stedet danner en perfekt ramme rundt bryllupet og selve vielsen kan foregå i den fine hagen med fantastisk utsikt over de bølgende åskammene som Toscana er så kjent for. Stedet har ca 100 sengeplasser fordelt på rom, leiligheter og to villaer. Det er flere svømmebassenger her og en egen vinkjeller, der man kan ha vinsmakinger. Selve bryllupsmiddagen foregår som regel ute under stjernehimmelen med utsikt mot den sjarmerende lille landsbyen som ligger et par kilometer unna. Menyene består av lokale spesialiteter og viner fra stedets egen kjeller.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre fornøyde brudepar her!

7

Vår norske representant er med dere under hele vielsen og oversetter alt som blir sagt til norsk. Vi hjelper dere også med alle papirer og formalia knyttet til vielsen.

Ved bryllup på vingård bestilles alle måltider og andre tjenester fra vingården gjennom Bryllup i Italia. Vi hjelper dere også med alt dere ellers måtte ha behov for i forbindelse med deres bryllup, som frisør, blomster, fotograf, evt transport m v.

bry3

Dersom dere ønsker å avholde en borgerlig vielse i en av de sjarmerende småbyene i nærheten, er det også mulig.

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

16

1

304312_439912792727521_2113735589_n

CC

Meny