Amsterdam
Korpstur til Amsterdam

Korpstur til Amsterdam

Amsterdam er en trivelig by med flotte severdigheter og sjarmerende arkitektur. Amsterdam er en fascinerende storby med småbysjarm, og byr på et rikt kulturliv, mange flotte museer og gallerier. Et spennende utvalg av aktiviteter og et pulserende uteliv gjør Amsterdam til et spennende reisemål for en korpstur.

Vi anbefaler en sightseeingtur og den beste måten å utforske Amsterdam på er med kanalbåt.

For påfyll av kreativitet og inspirasjon foreslår vi også et besøk på enten Rijksmuseum som huser malerier av Rembrandt og Vermeer, Van Gogh museet eller Stedelijk Museum, som har kunstverk av Picasso, Chagall, Cezanne og Rodin.

Amsterdam har shopping som garantert kan tilfredsstille de fleste sanser og behov. «De Negen Straatjes» er et sjarmerende kvartal med små, trendy og særegne butikker, spesielt kjent for sine bruktbutikker.


Forslag til program for korpstur til Amsterdam:

Dag 1:
Ankomst Amsterdam. Dere møtes på flyplassen og kjøres til hotellet. Felles velkomstlunsj eller middag.

Dag 2:
Sightseeing med profesjonell guide. Båttur på Amsterdams kanaler. Felles lunsj. På ettermiddagen er det til til å besøke noen av byens flotte museer eller shoppe litt. Felles middag om kvelden.

Dag 3:
Vi besøker den norske sjømannskirken med buss til Rotterdam, hvor vi kan få til en opptreden for korpset. Tid til egen disposisjon på ettermiddagen før vi drar tilbake til Amsterdam. Felles middag om kvelden.

Dag 4:
Tid til egen disposisjon før hjemreise.Amsterdam


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korpsturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.

Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny