Svalbard
Korpstur til Svalbard

Korpstur til Svalbard

Korpstur.no tilbyr skreddersydde korpsturer til Longyearbyen på Svalbard. Benytt anledningen til å kombinere korpsmusikk med spennende og unike opplevelser.

Svalbard blir en stadig mer populær destinasjon. Året rundt er Svalbard et meget eksotisk sted med den magiske polarnatten på vinteren og midnattssol om sommeren. Ute venter vakker natur og eksotiske aktiviteter. Direktefly fra Oslo gjør at reisetiden ikke er lenger enn til mange andre europeiske destinasjoner.

Korps Svalbard


Programforslag for korpstur til Svalbard:


Dag 1:
Avreise med fly til Longyearbyen. På flyplassen møtes dere av bussjåføren som kjører dere til Coalminers Cabin. Innsjekk. Felles middag.


Dag 2:
Frokost. Korpsøvelse etter frokost. Vi anbefaler å gjøre en sightseeing med buss og guide hvor et besøk på Svalbard Galleri og besøk i Gruve 3 står på agendaen. Opptreden ifm utflukten. Felles middag.


Dag 3:
Frokost. Hundesledetur. Opptreden om ettermiddagen. Felles middag.


Dag 4:
Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Utflukt til Camp Barentz. Foredrag om isbjørn. Felles avslutningsmiddag på Camp Barentz.


Dag 5:
Frokost. Utsjekk. Buss til flyplassen og hjemreise med fly.


Svalbard-24
På Svalbard kan dere besøke hundegård og dra på hundesledetur. Foto: Dario Polverari.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny