Berlin
Firmatur til Berlin

Firmatur til Berlin

Berlin er Tysklands hovedstad og en av de mest spennende byene i Europa. Med meget gode flyforbindelser, kort reisevei, hyggelige priser og et aktivt uteliv, er Berlin et ypperlig reisemål for deres neste firmatur til utlandet.

Etter andre verdenskrig ble byen delt og i 1961 ble den beryktede Berlinmuren satt opp for å hindre østberlinerne i å
flykte til vesten. For snart 30 år siden ble muren revet og øst og vest ble gjenforent. Nå står restene av muren igjen som et minnesmerke og byen ble på 1990-tallet det viktigste symbolet på det nye Europa, der øst og vest etter hvert smeltet mer og mer sammen.

En positiv konsekvens av tiden byen var delt, var at begge sidene konkurrerte om hvem som var best, noe som resulterte i at det ble bygget dobbelt opp med operaer, teatre, kunstmuseer og til og med to egyptiske museer. I dag fremstår Berlin også som en kulturby av dimensjoner med en rekke interessante museer, flotte slott, moderne arkitektur og et yrende uteliv som aldri stopper opp.


"Takk for et flott opphold og et veldig bra hotell med god beliggenhet og rom. Alt i alt en veldig bra tur og vi kan anbefale TravelMaker veldig. Alt var i orden fra start til ende. Takk for turen og dere hører garantert fra oss igjen!" Tilbakemelding fra firmatur til Berlin med TravelMaker.


Berlin øl

Klart for ølsmaking.


Forslag til program for firmatur til Berlin:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Berlin. På veien til hotellet blir det by sightseeing med buss og guide, via Brandenburger Tor, Check-point Charlie, Berlin Wall Memorial, Potsdamer Platz, Riksdagsbygningen, Kurfürstendamm.
Felles middag om kvelden på en hyggelig restaurant i gangavstand.

Dag 2: Frokost. Formiddagen kan benyttes til en team-aktivitet. Dere kan f eks kjøre Trabanter - de gamle østtyske bilene, ta båttur på elven Spree eller annet.
Felles lunsj.
Ølsmaking på en av byens kneiper.
Felles middag om kvelden på en restaurant i gangavstand.

Dag 3: Frokost. Utsjekk og buss til flyplassen. Innsjekking for hjemreise.


TravelMaker kan tilby et variert program på en firmatur til Berlin. I tillegg legger vi opp sightseeing, utflukter, måltider og andre aktiviteter etter deres ønsker.

IMG_0305
Berlin er også kjent for sine mange julemarkeder og er et perfekt reisemål for en julebordstur.


"Tusen takk for turen. Du er kjempeflink! Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra de som var med. Folk koste seg veldig".

Firmatur til Berlin.


TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Berlin Brandenburger Tor

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.


Meny