Berlin
Firmatur til Berlin

Firmatur til Berlin

Berlin er Tysklands hovedstad og en av de mest spennende byene i Europa. Med meget gode flyforbindelser, kort reisevei, hyggelige priser og et aktivt uteliv, er Berlin et ypperlig reisemål for deres neste firmatur til utlandet.


"Takk for et flott opphold og et veldig bra hotell med god beliggenhet og rom. Alt i alt en veldig bra tur og vi kan anbefale TravelMaker veldig. Alt var i orden fra start til ende. Takk for turen og dere hører garantert fra oss igjen!" Tilbakemelding fra firma som reiste på tur med TravelMaker til Berlin.


Etter andre verdenskrig ble byen delt og i 1961 ble den beryktede Berlinmuren satt opp for å hindre østberlinerne i å flykte til vesten. For snart 30 år siden ble muren revet og øst og vest ble gjenforent. Nå står restene av muren igjen som et minnesmerke og byen ble på 1990-tallet det viktigste symbolet på det nye Europa, der øst og vest etter hvert smeltet mer og mer sammen.

En positiv konsekvens av tiden byen var delt, var at begge sidene konkurrerte om hvem som var best, noe som resulterte i at det ble bygget dobbelt opp med operaer, teatre, kunstmuseer og til og med to egyptiske museer. I dag fremstår Berlin også som en kulturby av dimensjoner med en rekke interessante museer, flotte slott, moderne arkitektur og et yrende uteliv som aldri stopper opp.

TravelMaker kan tilby et variert program. I tillegg legger vi opp sightseeing, utflukter, måltider og andre aktiviteter etter deres ønsker.

IMG_0305
Berlin er også kjent for sine mange julemarkeder.


"Tusen takk for turen. Du er kjempeflink! Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra de som var med. Folk koste seg veldig".


TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.


Meny