Lisboa
Skoletur til Lisboa

Skoletur til Lisboa

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Lisboa og områdene rundt, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Lisboa er Portugals hovedstad og ligger vakkert til ved Atlanterhavskysten ved utløpet av elven Tejo. Lisboa har gjennom hele historien vært Portugals viktigste by. Den er preget av at Portugal var en stor sjøfartsnasjon for 500 år siden. Fra å være en søvnig by med lav stjerne blant reisende har Lisboa forandret seg til å bli en sjarmerende storby full av liv og breddfull av kontraster mellom gammelt og ungt. Estoril og Cascais er to koselige byer som ligger ved havet bare en kort kjøretur unna hovedstaden.

Lisboa er inspirert av flere europeiske storbyer. Her er gammel arkitektur blandet med det hypermoderne. Lisboa har et intensivt nattliv, god mat og trivelig shopping, og innbyggerne er kjent for sin vennlighet og imøtekommenhet.

Cascais er en gammel fiskerlandsby, som har beholdt sin sjarm, til tross for at turistene nå dominerer både denne byen og nabobyen Estoril.

Skoletur.no tilbyr dere mange spennende og interessante utflukter og opplevelser.

SintraSintra, Pena-palasset.


Forslag til program for skoletur til Lisboa:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Lisboa. Dere møtes av Skoletur.no sin representant og kjøres med buss til hotellet. Innsjekking og middag på hotellet.

Dag 2: Frokost. Utflukt til Lisboa. Formiddagen benyttes til å besøke de ulike bydelene i Lisboa som La Alfama med katedralen, San Antonio med kirken, festningen og trange gater, El Chiado med sin bohem-karakter og La Baixa med sin byutvikling i etterkant av jordskjelvet i 1755. Felles lunsj i Lisboa. Etter lunsj drar vi videre til fiskerlandsbyen Cascais. Tid til å rusle rundt i denne sjarmerende byen. Retur tilbake til hotellet med buss og felles middag på hotellet.

Dag 3: Frokost. Avreise til Sintra. Sintra er en vakker by ved foten av fjellkjeden med samme navn. Sintra er klassifisert av UNESCO som en «World Heritage Site». Vi besøker også Pena-palasset, bygget i den romantiske perioden på en av fjelltoppene, og Sintra nasjonale palass som er unik blant de kongelige middelalderske palasser i Portugal og byens mest karakteristiske bygning. Felles lunsj i Sintra. Etter lunsj er det tid til egen disposisjon. Retur med buss til hotellet. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Avreise til Lisboa. Sightseeing fortsetter. Lunsj på restaurant i Lisboa. Etter lunsj, buss til shoppingsenteret Colombo. Dette er det største og mest spektakulære shoppingsenteret i Lisboa med sine 437 butikker og 70 restauranter. Retur til hotellet med buss. Felles middag om kvelden, for eksempel med påfølgende fado-show.

Dag 5: Frokost. Utflukt til Cabo da Roca. Ingen besøk til Sintrakysten er komplett uten en tur til Cabo da Roca, Europas vestligste punkt og stedet der landet slutter og havet begynner. Videre med buss til den koselige byen Cascais, hvor det blir felles lunsj. Buss tilbake til hotellet og felles middag.

Dag 6: Frokost. Utflukt til Belem. I løpet av turen skal vi besøke Belem-tårnet og Hieronymites-klosteret, et panteon for både kongefamilien og Vasco da Gama. Lunsj på lokal restaurant i Belem. Retur til hotellet og felles avslutningsmiddag.


LisboaSjøfartsmonumentet i Belem, Lisboa.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny