Skoletur til Barcelona

Skoletur til Barcelona

Barcelona er hovedstad i regionen Catalonia i Spania. Katalanerne har med utstrakt selvstyre bevart sitt eget språk – katalansk - som er sidestilt med spansk. Under Franco-tiden ble språket forbudt og katalansk kultur undertrykt, men spesielt gjennom musikk og sang (og fotballklubben F.C. Barcelona) klarte folket å ta vare på sin identitet og i dag blomstrer språket og kulturen som aldri før.

Barcelona er en av Europas mest spennende og populære storbyer. Den uferdige kirken La Sagrada Familia, Parc Güell og bygninger laget av den store arkitekten Antonio Gaudí, Picasso-museet, hovedgaten La Rambla og den sjarmerende gamlebyen Barri Gotic absolutt blant stedene man må besøke i denne flotte byen. Vi kan også legge opp til utflukt til vingården Torres eller til andre flotte byer eller severdigheter i nærheten, som Girona, Figueres eller Montserrat.

Les mer om Barcelona her.


​Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar el.l. Å reise med Skoletur.no gir muligheter til mange fine opplevelser.


Barcelona Parc Guell

Forslag til program for skoletur til Barcelona:

Dag 1: Ankomst Barcelona med fly fra Norge.

Bussen kjører dere til hotellet. Etter innsjekk er det tid for å se Barcelona. Vi anbefaler en sykkel-sightseeing med forfriskninger og snacks. Da får man sett mye av byen på en morsom og aktiv måte. Felles middag på kvelden.


Dag 2:  Frokost i hotellets restaurant. Kanskje vil dere bruke denne dagen til å utforske byen på egen hånd og kanskje litt shopping. Her er mange muligheter, og vi hjelper dere gjerne med alternativer. Vi anbefaler et besøk på det enorme

matmarkedet Boquería, der dere kan kjøpe med spanske skinker og andre delikatesser hjem til Norge. Vi kan også arrangere tapaskurs, paella-kurs eller andre aktiviteter.

Dag 3:  Frokost i hotellets restaurant. Dagen til egen disposisjon. Badestranden lokker eller kanskje en spasertur langs stranden kan passe. Kanskje har dere kjøpt med skinke og brød fra matmarkedet Boqueria og tar en picnic-lunsj på stranden.

Dag 4:  Frokost i hotellets restaurant. Utsjekk fra hotellet. Bagasjen lagres på hotellet til vi reiser hjem. Tid på egenhånd før hjemreisen. Bussen kjører til flyplassen i Barcelona. Innsjekk og hjemreise.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det. 

Barcelona

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. 

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny