Belfast
Kortur til Belfast

Kortur til Belfast

Belfast kan friste med utallige trendy barer og restauranter, gode priser, variert shopping og ikke minst en mengde historiske bygninger, museer, gallerier og attraksjoner. Belfast – den lille storbyen med utallige muligheter

Belfast i Nord-Irland er blant de ti mest populære turistbyene i hele Storbritannia, men ennå ganske uoppdaget av oss nordmenn. Desto større grunn til å være blant de første som opplever denne sjarmerende byen.

Titanic ble bygget i Belfast. Museet Titanic Belfast forteller historien om den luksuriøse Atlanterhavs-damperen Titanic, som støtte på et isfjell og sank under sin jomfrutur i 1912. Som ellers på den irske øya, er det rikelig med puber og irsk musikk i byen.

Kortur.no arrangerer selvsagt også opptreden for koret.

Belfast 2
Titanic-museet i Belfast.


Programforslag for kortur til Belfast:

Dag 1:
Ankomst Dublin

Buss til Belfast

Panoramic Belfast City Tour

Innsjekk på hotellet

Fellesmiddag på restaurant


Dag 2:
Frokost på hotellet

Besøk på Titanic-museet

Lunsj på egen hånd

Opptreden i St. Anne´s Cathedral

Fellesmiddag på restaurant


Dag 3:
Frokost på hotellet

Utflukt langs den vakre kysten til Giants Causeway / «Kjempenes gangvei»

Lunsj

Retur til Belfast og hotellet

Felles middag før vi avslutter kvelden på en av byens mange puber


Dag 4:
Frokost på hotellet

Buss til flyplassen i Dublin


Belfast 1
Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny