Gdansk
Korpstur til Gdansk

Korpstur til Gdansk

Gdansk er Polens sjette største by og kjent for sin hyggelige atmosfære og flotte bygninger. Voldsomme kamper ved slutten av annen verdenskrig utslettet nesten hele sentrum, men omfattende gjenoppbygging etter krigen har gjenskapt mye av den gamle bygningsmassen. Gdańsk er et viktig kulturelt og vitenskapelig sentrum og et betydelig transportknutepunkt i det nordlige Polen. Gdansk regnes som en av Europas vakreste middelalderbyer med sine mange gotiske bygninger og kirker. Den er også kjent under sitt tyske navn, Danzig. Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å spille på spennende steder. I tillegg legger vi opp sightseeing, utflukter, måltider og andre aktiviteter etter deres ønsker.

Forslag til program:

Dag 1:
Ankomst Gdansk. Korpstur.no sin representant møter dere på flyplassen og dere kjøres til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. Det er kort vei til både attraksjoner og shoppingområder. Felles middag på kvelden.

Dag 2:
Frokost i hotellets restaurant. 3 timers sightseeing med buss og lokal, profesjonell guide. Sightseeingen kan også legges inn på vei fra flyplassen til hotellet, dersom dere foretrekker det. Etter turen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd. Evt felles middag på kvelden.

Dag 3:
Frokost i hotellets restaurant. Opptreden om formiddagen. Tid til å utforske mer av byen egen hånd, evt kan vi arrangere en utflukt. Felles middag på kvelden.

Dag 4:
Frokost i hotellets restaurant. Utsjekk.Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny