Garda Sirmione
Verona Bra
Firmatur til Verona og Gardasjøen

Firmatur til Verona og Gardasjøen

Verona i Norditalia er en idyllisk by i et område proppfullt av severdigheter, kunst, kultur og flotte byer. Vakker natur, deilig mat og vin hører også med på en tur hit.

Med direkte fly fra Oslo er Verona en svært attraktiv destinasjon for en vellykket firmatur. Her kan dere besøke vingårder i Valpolicella, dra på båttur på Gardasjøen, kjøre Ferrari i Maranello og spise deilig mat på noen av Veronas mange gode restauranter. En utflukt til Venezia kan man også få med seg på en tur hit. Verona kjent for operafestivalen og Romeo og Julie; fantastiske Venezia med Markusplassen, Dogepalasset, gondolferd på kanalene og mye annet.

Vi organiserer også besøk på flotte vingårder i området, der de produserer noen av Italias beste viner av ypperste kvalitet, som Valpolicella, Ripasso og Amarone.


"Vil bare takke for en fantastisk flott tur til Verona. Opplegget var skreddersydd til oss, og alt fungerte perfekt. Turen til Sirmione, med båttur og pizzalunsj var nok høydepunktet for mange. Takk for all hjelp med planlegging og vi var veldig glade for at du ville være med oss hele tiden. Du er en perfekt reiseleder. Har ingen problemer med å anbefale dere til andre grupper som vurderer tur til Italia." Tilbakemelding fra firmatur til Verona.


11917478_946853548689210_5462445904495834340_n[1] (2)


Forslag til program for firmatur til Verona og Gardasjøen:

Dag 1:
Fly til Verona fra Norge. Flyplassen ligger bare 15 minutter fra sentrum. Etter innsjekk spiser vi lunsj på en av byens gode restauranter. På Piazza Bra ligger uterestauranter og kafeer på rekke og rad, foran den imponerende romerske arenaen bygget i det første århundret. Vi kan også arrangere byvandring, der vi besøker Julies hus (fra Romeo og Julie), markedsplassen Piazza del Erbe, borgen Castelvecchio og den romerske arenaen. Verona er en veldig flott by med mange severdigheter, restauranter, barer og gode shoppingmuligheter.

Dag 2:
Utflukt til Gardasjøen der vi besøker den vakre byen Sirmione med sin imponerende borg midt i byen. En båttur på Gardasjøen hører også med her. Etter en lett lunsj, kjører bussen oss til en av de flotte vingårdene i Valpolicella, der vi spiser lunsj og smaker på noen av de gode vinene de produserer her. Det er bare i Valpolicella man produserer kjente viner som Amarone og Ripasso.

Dag 3:
Buss til Maranello, der Ferrari-fabrikken ligger. Vi besøker det imponerende Ferrari-museet. Det er også mulighet til å prøvekjøre Ferrari-biler for dem som ønsker det. Etterpå kan vi besøke en produsent av den berømte Balsamico di Modena. Som alternativ kan vi denne dagen arrangere heldagstur til Venezia. Denne fantastiske byen har ufattelig mye å by på av severdigheter, museer, flotte kirker og andre kunstskatter. Noen vil kanskje ta en gondoltur, mens andre bare vil nyte livet på Markusplassen.

Dag 4:
Tid til å shoppe eller oppleve mer av Verona på egen hånd, før bussen kjører til flyplassen for hjemreise til Norge.


Ferrari

TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.noeller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Sirmione
Alle fotos: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny