Oslo
Flagg
Skoleturer i Norge

Skoleturer i Norge

Norge er ditt nærmeste ferie- og inspirasjonsland! Vi kan lage en skreddersydd skoletur til de aller fleste interessante steder i Norge. Vi kan gi tips til gode opplevelser og hjelpe dere med å organisere tema-baserte aktiviteter til spennende steder som har mye å tilby.

Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar eller en studietur.


Les mer om noen av våre destinasjoner i Norge her:

Spør oss gjerne om andre reisemål!

Blant mange destinasjoner kan vi nevne at Oslo-regionen er en viktig part i vår nære krigshistorie med Akershus festning, Hjemmefrontmuseet og Oscarsborg festning i Drøbaksundet. Hele byen er full av historien rundt hva som skjedde før og under 2. verdenskrig. Hovedstaden har selvsagt veldig mye å by på når det gjelder kunst, kultur, historie og underholdning.

Men det er flere områder som kan være interessante for en tur med 2.verdenskrig som tema. Hva med Bergen, som i sin nærmeste omkrets har den eneste bevarte konsentrasjonsleiren av 360 i Norge. Bergen har jo også mye musikkhistorie som Edvard Griegs hjem på Troldhaugen, Akvariet, Bryggen fra hansatiden og mye, mye annet.

BergenBergen har mye å by på for skoleklasser.

Hva med Rjukan og Vemork med historien om tungtvannet, med mange aktiviteter som bygger opp rundt dette? Denne turen kan lett kombineres med en tur til Kongsberg Sølvgruver (Kongens Gruver).

I Trondheim kan dere møte en av våre historiske bautasteiner som bare MÅ oppleves. Her er Nidarosdomen, Munkholmen og mange andre monumenter og steder som er verdt å besøke, som Thams-gruvene litt utenfor byen, som har blitt en stor utfordring i forbindelse med klima og de negative påvirkningene av miljøet som vi kan se i dag. Vi har mange muligheter og vi legger turen opp slik dere ønsker at den skal være.

Ønsker dere å utforske reise til Nord-Norge, er der mye å velge mellom. På Svalbard får dere vite mer om permafrost, gruvedrift, isbjørner og frølager, i tillegg til nordlyssafari som dere også kan få i Tromsø. I Tromsø kan dere dra med Fjellheisen opp for den flotteste utsikten over byen, besøke Polarmuseet og Ishavskatedralen.

Oslo

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS. Reiser dere med oss er dere selvsagt dekket av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet.

Meny