Island
Firmatur til Island

Firmatur til Island

Island er et unikt land. På Island kan dere oppleve natur, villmark, energi og total stillhet. Ingen andre steder kan man se imponerende naturfenomener som isbreer, sprutende geysirer, vulkaner, rasende elver og praktfulle fosser, et stort antall fugler, springende hvaler ved kysten og mye annet.

Reykjavik, som er Islands hovedstad, er en spennende by med mange utmerkede hoteller og eksklusive butikker. Reykjavik er også kjent for å være en av Europas mest energiske utelivsbyer med aktivt musikkmiljø og berømt natteliv.


"Dette har vært en helt fantastisk bra tur, alle er kjempefornøyd . Vi fikk et par ''monstertrucks'' som kjørte oss rundt. Guide og sjåfører var veldig bra. Cruising i 100 km/h over isbreer og traktorstier - kjempegøy. Det var også flott, spennende natur, veldig god mat og gøy nattliv. Tusen takk for bra arrangert tur!"


Island har mange aktiviteter å by på og reiser dere på firmatur med oss kan vi blant annet ta dere med på et bad i det varme og mineralrike vannet i den Blå Lagune, en spennende hvalsafari, gi dere et skikkelig adrenalinkick på snøscootersafari eller nyte en ridetur på islandshester.

TravelMaker legger opp turen med de utfluktene og aktivitetene dere selv ønsker. TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.


"Vi er meget fornøyd med service og oppfølging underveis og godt gjennomført opplegg på Island. Vi fikk en actionfylt opplevelse på Island, som falt i smak i hele reisegruppen. Stor fleksibilitet i programmet, profesjonelt gjennomført".


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny