Bratislava
Kortur til Bratislava

Kortur til Bratislava

Bratislava er Slovakias hovedstad og den største byen i landet. Byen ligger mindre enn 1 times kjøring fra flyplassen i Wien og bare 2 timer fra Budapest.

Bratislava ligger vakkert til ved elven Donau. På en høyde over byen ligger det imponerende Bratislava slott og det er ellers mange severdigheter, hyggelige restauranter og kafeer i byen.

Kostnadsnivået i Bratislava ligger langt under det vi nordmenn er vant til, så Bratislava kan være et meget prisgunstig reisemål for en kortur.

En kortur til Bratislava kan også kombineres med Wien og Bratislava. Her har man muligheten til å synge i 3 hovedsteder på samme tur!

Forslag til program:

Dag 1: Fly til Wien (nærmeste flyplass med direkte fly til Norge)

Buss til Bratislava og innsjekk på hotellet

Felles middag


Dag 2: Frokost på hotellet

Sightseeing / byvandring

Felles lunsj

På ettermiddag/tidlig kveld blir det opptreden i en av Bratislavas kirker

Felles middag


Dag 3: Frokost på hotellet

Mulig utflukt eller dagen til egen disposisjon

Evt felles middag


Dag 4: Frokost på hotellet

Buss til Wien med tid til å se seg om i denne vakre byen. Vi kan også organisere en sightseeing

Buss til flyplassen for hjemreise


Bratislava Devin Castle

Alle bilder MS Agency.

Dette er bare et forslag til program. Vi legger opp turen slik at dere også har en del tid til egen disposisjon. Mulighetene er mange og Kortur.no kan gjerne legge opp til flere felles aktiviteter dersom dere ønsker det.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny