Bratislava
Kortur til Bratislava

Kortur til Bratislava

Bratislava er Slovakias hovedstad og den største byen i landet. Byen ligger mindre enn 1 times kjøring fra flyplassen i Wien og bare 2 timer fra Budapest.

Bratislava ligger vakkert til ved elven Donau. På en høyde over byen ligger det imponerende Bratislava slott og det er ellers mange severdigheter, hyggelige restauranter og kafeer i byen.

Kostnadsnivået i Bratislava ligger langt under det vi nordmenn er vant til, så Bratislava kan være et meget prisgunstig reisemål for en kortur.

En kortur til Bratislava kan også kombineres med Wien og Bratislava. Her har man muligheten til å synge i 3 hovedsteder på samme tur!


"Koret har hatt ein fantastisk tur, og alle er veldig godt fornøgde med opplegget. Imponerte over å syngje for ei fullsett kyrkje, og med ein fantastisk akustikk. Det kom overraskande på oss at der var så mange tilhøyrarar, og konserten var definitivt høgdepunktet! Utruleg godt samarbeid. Dei minste og største spørsmål og endringar undervegs vart løyste på den aller beste måte, fort og greitt! Ein fantastisk tur som vi vil leve lenge på." Bergsøy Blandakor reiste på kortur til Bratislava.

Bratislava Devin Castle

Alle bilder MS Agency.


Forslag til program for kortur til Bratislava:

Dag 1: Fly til Wien (nærmeste flyplass med direkte fly til Norge)
Buss til Bratislava og innsjekk på hotellet
Felles middag

Dag 2: Frokost på hotellet
Sightseeing / byvandring
Felles lunsj
På ettermiddag/tidlig kveld blir det opptreden i en av Bratislavas kirker
Felles middag

Dag 3: Frokost på hotellet
Mulig utflukt eller dagen til egen disposisjon
Evt felles middag

Dag 4: Frokost på hotellet
Buss til Wien med tid til å se seg om i denne vakre byen. Vi kan også organisere en sightseeing
Buss til flyplassen for hjemreise


Dette er bare et forslag til program. Vi legger opp turen slik at dere også har en del tid til egen disposisjon. Mulighetene er mange og Kortur.no kan gjerne legge opp til flere felles aktiviteter dersom dere ønsker det.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny