Malta
Skoletur til Malta

Skoletur til Malta

Malta ligger mellom Sicilia og den libyske bukt og har gjennom tidene blitt påvirket av ulike kulturer fra både nord, sør, øst og vest. Malta er kjent for sine gode mat og byr på deilig klima og krystallklart badevann. På skoletur til Malta får dere en god blanding av sosiale og kulturelle opplevelser.

Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar el.l. Å reise med Skoletur.no gir muligheter til mange fine opplevelser.


Programforslag for skoletur til Malta:

Dag 1: Ankomst Malta, vi møtes av en representant fra Skoletur.no som blir med til hotellet for sjekk inn, middag på hotellet.
Dag 2:
Valetta er hovedstaden på Malta, guide tar oss med på byvandring. Middag på hotellet.
Dag 3: Besøk på Ta Qali Crafts Village, middag på hotellet, kvelden ved sjøen.
Dag 4: Dagen til egen disposisjon. Middag på hotellet.

Dag 5: Utflukt til Gozo og byvandring i Victoria, hovedstaden på Gozo. Vi besøker de viktigste severdighetene på øya som blant annet «Azure Window». Vi kan også besøke «The Fontana Cottage» hvor det er mulighet for å oppleve tradisjonell maltesisk dans. Lunsj på Seashells Restaurant på Gozo. Middag på hotellet. 

Dag 6: Formiddagen til egen disposisjon. Vi besøker småbyene og opplever festivalen Village Festa (avhengig av tidspunkt for festivalen), middag på en tradisjonell maltesisk Band Club.

Dag 7: Full dagstur til Comino og Blue Lagoon. Båttur.

Middag på hotellet.

Dag 8: Hjemreise.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. 

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny