Liverpool 3
Liverpool 1
Skoletur til Liverpool

Skoletur til Liverpool

Skoletur.com kan tilby flotte turopplegg til Liverpool, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Liverpool er en av Englands mest spennende storbyer full av historie, flotte bygninger og moderne arkitektur. Byen feiret sitt 800-årsjubileum i 2007 og året etter kunne Liverpool smykke seg med tittelen Europas Kulturhovedstad. Liverpool har gjennom århundrene vært kjent som en viktig handels- og sjøfartsby og er preget av påvirkning fra fjern og nær.

Blant annet kan byen vise til Europas eldste Chinatown, to flotte katedraler, gode shoppingmuligheter og mange fine restauranter. Byen er aller mest kjent for fotball og musikk. Liverpool F.C. er Englands mestvinnende lag gjennom alle tider og lillebror Everton er også fra byen. På 1960-tallet ble Liverpool betraktet som Europas musikkhovedstad med grupper som The Beatles og Gerry and The Pacemakers. Fremdeles er byen en levende musikkby med mange konserter. På mange av pubene i byen er det daglig live musikk, der både irsk folkemusikk, The Beatles og andre slagere fra 1960-årene står på programmet.

For ungdom har Liverpool mye å tilby. Det er flere spennende museer og et besøk på Liverpool FCs hjemmebane, Anfield er et must. Det er også mange restauranter som vil passe godt med pizza, pasta, hamburgere m v.

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Liverpool. Buss transporterer gruppen fra flyplass til hotell. Innsjekk. Ettermiddagen til egen disposisjon.

Dag 2: Denne dagen kan dere f eks besøke et av byens mange interessante museer eller ta en tur med The Yellow Duckmarine, som garantert vil være en opplevelse for barn. Resten av ettermiddagen/kvelden til fri disposisjon eller felles middag, hvis dere ønsker det.

Dag 3: Denne dagen kan dere dra til Anfield, hjemmebanen til Liverpool FC. Der kan dere få omvisning og besøke museet og supporterbutikken, utvilsomt et høydepunkt for både unge og gamle.

Dag 4: Vi foreslår en utflukt til en fornøyelsespark, zoo eller en Beatles-tur.

Dag 5: Tid til egen disposisjon. Utsjekk og buss til flyplassen for hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.com klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.noeller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.com er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny