Amsterdam
Skoletur til Amsterdam

Skoletur til Amsterdam

Amsterdam er en trivelig by med flotte severdigheter og sjarmerende arkitektur. Amsterdam er en fascinerende storby med småbysjarm, og byr på et rikt kulturliv, mange flotte museer og gallerier. Et spennende utvalg av aktiviteter og et pulserende uteliv gjør Amsterdam til et spennende reisemål for en skoletur.

Vi anbefaler en sightseeingtur og den beste måten å utforske Amsterdam på er med kanalbåt.

For påfyll av kreativitet og inspirasjon foreslår vi også et besøk på enten Rijksmuseum som huser malerier av Rembrandt og Vermeer, Van Gogh museet eller Stedelijk Museum, som har kunstverk av Picasso, Chagall, Cezanne og Rodin.

Amsterdam har shopping som garantert kan tilfredsstille de fleste sanser og behov. «De Negen Straatjes» er et sjarmerende kvartal med små, trendy og særegne butikker, spesielt kjent for sine bruktbutikker.


Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar eller lignende. Skoletur.no tilpasser program etter ønske og interesse og gir muligheter til mange fine opplevelser.


Amsterdam Rembrandt
I Rijksmuseum kan man beundre Rembrandt og mange andre kjente kunstnere.

Forslag til program for korpstur til Amsterdam:

Dag 1:
Ankomst Amsterdam. Dere møtes på flyplassen og kjøres til hotellet. Felles velkomstlunsj. Etter lunsj tar guiden dere med på en arkitektonisk vandring blant noen av de fantastiske bygningene Amsterdam kan by på, bl.a. Centraal Station, Portuguese Synagogue og Royal Palace Amsterdam. Felles middag om kvelden.

Dag 2:
Sightseeing med profesjonell guide. Båttur på Amsterdams kanaler. Et salongbåt-cruise kan inneholde også en felles lunsj hvor dere for eksempel kan smake på nederlandsk ost. På ettermiddagen kan vi anbefale et besøk på Anne Franks Hus, Van Gogh-museet eller på Rijksmuseum, hvor det finnes mange historier å oppdage. Felles middag om kvelden.

Dag 3:
Oppdag det virkelige Nederlandet med en fantastisk tur gjennom Zaanse Schans med sine typiske nederlandske vindmøller som fortsatt er i bruk. Videre kan dere dra gjennom de vakre landsbyene Edam, Volendam og Marken - juvelene på den nederlandske landsbygden. Her blir dere kjent med det historiske torget hvor det berømte ostemarkedet fant sted, dere besøker en lokal osteprodusent av Gouda og Edamer og dere får historien om den typiske nederlandske skoen.

Tilbake i Amsterdam om ettermiddagen besøker dere isbaren XtraCold Icebar der bare er is overalt. Felles avslutningsmiddag om kvelden.

Dag 4:
Tid til egen disposisjon før hjemreise.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.

Amsterdam

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. 

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny