Nice 2
Nice 4
Korpstur til Nice

Korpstur til Nice

Nice er en flott by på den franske rivieraen, eller Cotê d’Azur, som er det franske navnet på denne herlige kyststripen ved Middelhavet. Reis med TravelMaker på korpstur til Nice for å nyte varmen og oppleve kunst, kultur og god mat.

Nice er den femte største byen i Frankrike og er på mange måter en helt unik by. Gamlebyen er utrolig sjarmerende og her ligger fortausrestauranter og små forretninger side om side i de trange smugene. Bare noen få meter unna finner man den flotte stranden og byen har også et fantastisk kulturtilbud med blant annet egne museer for verdenskjente kunstnere som Matisse og Chagall. Kort vei unna ligger sjarmerende byer som St. Paul-de-Vence, Eze, Antibes og Cannes. Shoppingtilbudet er også meget bra i Nice.


Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å opptre i tillegg til mange andre opplevelser og utflukter. I Nice er det behagelig temperatur året rundt. Hit kan man reise og oppleve sol og varme fra februar til november. En annen fordel med Nice er at det går direkte fly hit fra flere norske byer. Vi tilbyr overnatting i alle prisklasser. Det er selvsagt også mulig å bo i noen av de andre byene i området01301c3e220d2f12108184948f17344e100cd42927


Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Nice. Flyplassen ligger rett utenfor sentrum av byen. Dere hentes i buss på flyplassen og kjøres til bostedet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon, avhengig av ankomsttidspunkt. På ettermiddagen/kvelden kan dere spise velkomstmiddag på en av de mange hyggelige restaurantene i byen.

Dag 2: Frokost. Halvdags sightseeing i Nice med spasertur gjennom gamlebyen. Felles lunsj. Opptreden om ettermiddagen.

Dag 3: Frokost. Denne dagen kan vi legge opp en utflukt, der dere f eks besøker en av de andre flotte byene i nærheten. Vi kan også legge inn en opptreden underveis. Dere spiser også lunsj i løpet av turen. Tilbake i Nice kan dere spise felles middag på kvelden

Dag 4: Frokost. Denne dagen kan dere f eks bruke til å besøke noen av de flotte museene i byen, også med mulighet for opptreden underveis.

Dag 5: Frokost og utsjekk. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise


Kammerkoret Apollon på tur i vakre Nice.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny