Tromsø
Skoletur til Tromsø

Skoletur til Tromsø

Kjært barn har mange navn, og gjennom tidene har Tromsø fått navn som Nordens Paris, Porten til Ishavet, Ishavsbyen og 9000-byen. De er heldige de som bor der og kan kalle Tromsø – den arktiske hovedstaden for sitt hjem.

Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar el.l. Å reise med Skoletur.no gir muligheter til mange fine opplevelser.


Forslag til program for skoletur til Tromsø:

Dag 1:

Ankomst Tromsø flyplass

Buss venter på flyplassen og tar dere til hotellet.

Sjekk inn på hotellet.

Avhengig av hvor tidlig flyet ankommer, kan resten av dagen benyttes til å utforske Tromsø. Med Tromsøpass kan dere gjøre et besøk i Ishavskatedralen, nesten en selvfølge under et besøk i denne byen. Polarmuseet og Vitensenteret er også spennende steder å besøke.

Middag på egen hånd.

Tromsø Ishavskatedralen

Foto: CH - VisitNorway.com


Dag 2:

Rett etter frokost kan dere ta Fjellheisen til en fantastisk utsikt over byen.

Et alternativ for klassen er å utforske Tromsø på el-sykkel. Middag på egen hånd.Dag 3:

En busstur ut fra sentrum og dere kan besøke Sommarøy. En klatretur gir en fantastisk utsikt over området. Picnic-lunsj i naturen. Middag på egen håd.


Dag 4:

Dere sjekker ut fra hotellet. Buss tar dere til flyplassen for turen hjem.

God tur hjem!

Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.

Tromsø - taubane

Foto: Christian Roth Christensen - VisitNorway.com


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS. Reiser dere med oss er dere selvsagt dekket av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet.

Ishavskatedralen i den blå timen

Ishavskatedralen i den blå timen. Foto: Baard Løken.

Meny