Tromsø
Skoletur til Tromsø

Skoletur til Tromsø

Kjært barn har mange navn, og gjennom tidene har Tromsø fått navn som Nordens Paris, Porten til Ishavet, Ishavsbyen og 9000-byen. De er heldige de som bor der og kan kalle Tromsø – den arktiske hovedstaden for sitt hjem.

Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar. Å reise med Skoletur.no gir muligheter til mange fine opplevelser.


Forslag til program for skoletur til Tromsø:

Dag 1:

Ankomst Tromsø flyplass

Buss venter på flyplassen og tar dere til hotellet.

Sjekk inn på hotellet.

Avhengig av hvor tidlig flyet ankommer, kan resten av dagen benyttes til å utforske Tromsø. Med Tromsøpass kan dere gjøre et besøk i Ishavskatedralen, nesten en selvfølge under et besøk i denne byen. Polarmuseet, Polaris og Vitensenteret er også spennende steder å besøke.


Tromsø

Foto: Pål Christian Møller, TravelMakerDag 2:

Rett etter frokost kan dere ta Fjellheisen til en fantastisk utsikt over byen.

Et alternativ for klassen er å utforske Tromsø på el-sykkel eller en tur på fjorden med rib-båter.


Tromsø rib

På tur med rib-båt på fjorden er en flott opplevelse! - Foto: Pål Chr. Møller, TravelMakerDag 3:

En busstur ut fra sentrum og dere kan besøke Sommarøy. En klatretur gir en fantastisk utsikt over området. Picnic-lunsj i naturen.


Tromsø PolarisDag 4:

Dere sjekker ut fra hotellet. Buss tar dere til flyplassen for turen hjem.

God tur hjem!

Tromsø PolarmuseetPolarmuseet. Foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as / Skoletur.no.

Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Tromsø Ishavskatedralen

Foto: CH - VisitNorway.com

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS. Reiser dere med oss er dere selvsagt dekket av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet.

Meny