Korpstur til Innlandet

Korpstur til Innlandet

Mellom storby, fjell, fjord og flater ligger det et spesielt land. Med åpne armer og et varmt smil ønsker det deg velkommen der der eng og marker, åkrer og gårder, skog og åser danner mønsteret i et bølgende teppe som ligger lett over landskapet. Menneskene som bor her speiler landskapet – lune, jordnære, underfundige, produktive og frodige.

Programforslag:

Dag 1: Avreise med buss til Gjøvik. Om ønskelig kan dere legge inn et stopp underveis og gjøre en opptreden. Innsjekk på Gjøvik Vandrerhjem. Felles middag.

Dag 2: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Felles lunsj. Korpsøvelse etter lunsj. Besøke Gjøvik sjokoladefabrikk. Opptreden på Gjøvik om ettermiddagen. Felles middag.

Dag 3: Frokost. Utflukt til Gjøvik Klatrepark. Alternativt kan dere dra på villmarkscamp eller besøke Vitensenteret på Gjøvik. Utflukt til Hamar om ettermiddagen med shopping og opptreden. Felles middag.

Dag 4: Frokost. Utsjekk. Hjemreise med buss. Om ønskelig kan dere stoppe på Totenbadet på Raufoss på hjemreisen.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny